ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית גידול חדש...
מנהל: מפקחים
Re: בית גידול חדש...
ואוו כל הכבוד כנרים יפיםי מאוד
לפי הכיתוב בסינית יפנית או מה שזה חשבתי שזה סתם בית גידול מלוכסן-עין אבל לפי השפה ברקע הבנתי במה מדובר
אז קבל מאחד שאוהב כנריות כל הכבוד אהבתי מה שראיתי
אז קבל מאחד שאוהב כנריות כל הכבוד אהבתי מה שראיתי

יפה מאוד, כמו שצריך. 
אתה שומר על טמפרטורה קבועה בחדר?

אתה שומר על טמפרטורה קבועה בחדר?
כמה זמן זה לנקות ולשים מים ואוכל 
כמה זמן לנקות ולשים מים ואוכל ? איםםם בוא נחשוב קצת ....כן
בדיוק שעה עגולה > ועשרים דקות תמימות > ושבע שניות מלאות ....
מי שיש לו מקום כזה לא עובד לפי זמנים אלא פשוט מנקה מסדר וחסל ....
בדיוק שעה עגולה > ועשרים דקות תמימות > ושבע שניות מלאות ....
מי שיש לו מקום כזה לא עובד לפי זמנים אלא פשוט מנקה מסדר וחסל ....
שאלה חשובה. להבדיל מגידול בווליר גדיול בכלובי רבייה מצריך הרבה יותר זמן לניקיון ולהחלפת מזון ומים. אליאב תתלפלא אולי לשמוע ששיקול הזמן משחק לא מעט תפקיד. לעיתים אנשים מגדלים לאחר יציאתם לפנסיה ויש להם יחסית מספיק זמן. במקרה כזה יתכן שהזמן המושקע אינו משחק תפקיד, אך רוב המגדלים גם עובדים ויש להם עיסוקים נוספים ומרכיב הזמן די נלקח בחשבולן.7997 כתב:כמה זמן זה לנקות ולשים מים ואוכל
שאלת הזמן נשאלת אפחילו ע"י מי שמגדל תוכי בודד בבית ואני תמיד נשאל לגבי זמן ההשקעה הנדרש מצד המגדלים.
מה שכן חשוב להדגיש שכדי להתמיד בגידול צריך לאהוב באמת את התחביב והעיסוק.
אלי אני מבין את השאלה לעומקה אבל מה שריציתי להדגיש בזה שבבית גידול ניפלא אני מודה כמו זה בוודאי שיש המון עבודה
ואים הבחור היה מגיב אז אני בטוח שהוא היה אומר שיש לו המון עבודה במקום כזה .
ויתכן שיש ימים כשהוא דחוק בזמן אז בטח הוא עושה חלק מהעבודה כלומר רק לשים מים ולדאוג לאוכל ועוד פה ושם סידורים
קטנים והוא הולך לו לסידורים אישיים אבל משלים את יתר העבודה יותר מאוחר .כן
אבל בגדול מי שלא יכול לתמוך ולהקדיש זמן לגודל של בית גידול כזה עדיף שיתמקד ב 1-2 זוגות בלבד למען ציפורים בריאות.
אבל שוב מאוד אהבתי את הבית גידול הזה רק חבל שהוא מעביר את המצלמה מהר מידאי מכלוב לכלוב זה מטשטש בעיין ...
ואים הבחור היה מגיב אז אני בטוח שהוא היה אומר שיש לו המון עבודה במקום כזה .
ויתכן שיש ימים כשהוא דחוק בזמן אז בטח הוא עושה חלק מהעבודה כלומר רק לשים מים ולדאוג לאוכל ועוד פה ושם סידורים
קטנים והוא הולך לו לסידורים אישיים אבל משלים את יתר העבודה יותר מאוחר .כן
אבל בגדול מי שלא יכול לתמוך ולהקדיש זמן לגודל של בית גידול כזה עדיף שיתמקד ב 1-2 זוגות בלבד למען ציפורים בריאות.
אבל שוב מאוד אהבתי את הבית גידול הזה רק חבל שהוא מעביר את המצלמה מהר מידאי מכלוב לכלוב זה מטשטש בעיין ...
סרטון מדהים!!
סתם שאלה...מה גודל הכלוב בו אתה מרבה את הזוגות???
סתם שאלה...מה גודל הכלוב בו אתה מרבה את הזוגות???