ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צעצועים לתוכי תוצרת בית!

פורום להצגה בלבד! דיונים בהם ניתן להציג תוכים וציפורים ע"י תמונות ו\או סרטונים. שאלות, הסברים
וכד' יש לכתוב בפורום מגדלים בלבד! פרטים נוספים: כללי הפורום: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Nadavs10
ביצה
ביצה

צעצועים לתוכי תוצרת בית!

שליחה על ידי Nadavs10 »

ביום חמישי הגיע הגרין צ'יק שלי, פלינט. (קרדיט לאחותי על השם והתמונה הפיראטית). קנינו רק צעצוע אחד ובמשך הסופשבוע הוא היה דיי משועמם בתוך הכלוב, כך שרוב הזמן הוא היה איתי. פתאום נזכרתי שעוד יש לי ערכה של K'NEX שלא נגעתי בה כבר יותר מ-7 שנים, ושאולי אני יכול להשתמש בה כדי לבנות לו כמה משחקים.

אז בניתי מפרסת תלויה, "מקפצה" לבריכה (שהוא לא התלהב ממנה כלכך...), סולם, מתקן מסתובב לשיווי משקל ונדנדה על גג הכלוב. הוספתי מדי פעם משהו חדש והוא פשוט מת על זה. מוט העץ כבר הפך לסוג של תחנת מעבר ממקום למקום.
בהתחלה מאוד דאגתי שהוא יאכל את המבנים ובמקרה הטוב יהרוס את החלקים, או במקרה הרע יאכל חלקים ויורעל. אבל הופתעתי לטובה וכמה שהוא נושך את החלקים אין שריטות קטנות אפילו, במקרה הכי גרוע הוא מצליח לפרק איזה חיבור רופף - אבל הוא כבר התרגל והפסיק ללעוס אותו לחלוטין - והעיקר הוא בריא :)

אפשר לראות אלבום תמונות כאן. תמונות נבחרות:

פלינט ישן במרפסת
תמונה

המתקן המסתובב (שיווי משקל)
תמונה

הנדנדה
תמונה

סולם
תמונה

Aye mateys (אחותי הגדולה תמונה)
תמונה
תמונה
pich
ביצה
ביצה

Re: צעצועים לתוכי תוצרת בית!

שליחה על ידי pich »

איזה תמונות יפות!!! תתחדש!!!
סמל אישי של משתמש
ranamir
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ranamir »

תתחדשו

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תמונות יפות מאוד וכל הכבוד על היוזמה, שים לב שהתוכי לא יפרק את הפלסטיק ויבלע חתיכות.תמונה
שלח תגובה

חזור אל “תוכים וציפורים כללי - תמונות \ סרטונים”