ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התלבטות גדולה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
lejtman
בקיעה
בקיעה

התלבטות גדולה

שליחה על ידי lejtman »

אני מאד רוצה להחתים גוזל של קוקוטייל, וכבר יש לי 4 ביצים (יכול להיות שיותר) וכבר באתי לדניאל וראיתי איך מאכילים, ואפילו התנסתי בעצמי- היה מדהים, תודה רבה דניאל!!! אין כמוך!תמונה
עכשיו ההתלבטות הגדולה: אמרו לי שהם כבר הטילו בעבר, אך אני מפחד להסתמך על זה, אז לכן לא אקח את כולם. אז או שאני אקח גוזל אחד לעצמי ואאכיל אותו, או שאני אשאיר להורים גוזל אחד ואת השאר אאכיל בעצמי.
אם אני אקח גוזל אחד\אשאיר גוזל אחד, יש סכנה שההורים יאכלו אותו\אותם?

בתודה ענקית מראש, lejtman.
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

Re: התלבטות גדולה

שליחה על ידי rokokokn »

שאלה גדולה מאוד , למה אתה מקדים תרופה למכה. אם עדיין אין לך גוזלים, מה כל כך דחוף לכל השאלות שלך?
שהעניין יהיה רלוונטי אני מבטיח לך שאני אתמוך בך ואענה לך לכל השאלות, בצורה מקצועית ביותר.
כרגע דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
קח בחשבון שיכול להיות ואת זה אני לא מאחל לך הטלה ראשונה לא פוריה , לכן קח בפרופורציה את כל השאלות שלך ושאל אותם בזמן הנכון .
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

רמי אני יכול להבין את הרצון לדעת ועוד לפני שהביצים יבקעו,בסך הכל זה מרגש ורוצים להיות מוכנים מראש,כמו שאמרת
רמי יתכן מאוד שהביצים לא יהיו פוריות,גם את זה צריך לקחת בחשבון על מנת שלא להתאכזב,בכל מקרה לאחר הבקיעה
יש לך זמן והוצאת הגוזלים היא לא מיידית,לכן אין לך מה לדאוג,חכה בסבלנות לבקיעות והשתדל מאוד לא להפריע לאם
הדוגרת,כשיבקעו הגוזלים והכל יהיה בסדר נוכל להמשיך הלאה.[

בינתיים מצא לך מקום בו אתה יכול לרכוש דייסה ומזרקים ובצע את הקנייה ברגע שתדע שאכן בקעו הביצים.
אתה צריך להתארגן עם מקור חום כגון אומנת לשמירת טמפרטורה קבועה לשמירה על הגוזלים.

בדרך כלל אין בעייה מיוחדת לקחת גוזל בודד,האם תמשיך לטפל בנותרים אך תמיד ישנו סיכון שמשהו ישתבש ויש לקחת זאת בחשבון.

בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
lejtman
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי lejtman »

הדבר היחיד שרציתי לשאול זה האם זה מפריע אם לוקחים רק גוזל אחד זה מפריע\אם משאירים רק גוזל אחד זה מפריע.
כי פשוט אם זה מפריע אני לא אקח אף אחד ואני אדע מראש שאין שום דבר להכין.
תודה רבה , lejtman.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

עמית בדרך כלל אין בעייה והאם מטפלת בגוזלים הנותרים אך כמובן אף פעם אי אפשר לענות בוודאות.
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

שליחה על ידי rokokokn »

גבר לך על זה אתה נראה לי בחור מאוד רציני ואחראי. כאשר יבקעו קח גוזל אחד ותאכיל מגיל שלושה שבועות אני יעזור לך לגמול אותו .
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”