ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ביקור בחנות חיות מצב התוכים גרוע

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

ביקור בחנות חיות מצב התוכים גרוע

שליחה על ידי PAROTMAN »

ביקרתי בחנות חיות המצב גרוע בתוך להקת תוכונים פעילה וקופצת בחנות ראיתי שתיים רדומים ניסתי להעיר אותם הוא פתחו את העניים לרגע בהתחלה שאלתי אותה כמה היא מוכרת את הבורקס היא ענתה 500 שח למרות שהמחיר נע בין 200-300 לכן התוכי לא ימכר בקרוב וסביר להניח שידבק מהתוכון אמרתי גם שזוג תוכונים נראה חולה ולא מצליח להתעורר והמוכרת ענתה שישנו בעוד ששתי דקות לפני זה אחד התוכים בלהקה סידר לתוכון את הנוצות והתוכון לא זז ישן בחנות יש עוד 8 תוכונים בריאים בורקס בריא ותוכון עם צופ על הראש בכלוב נפרד והוא יחסית גדול לתוכון ונראה לי שהוא האכלת יד לא נראה לי שהיה מה לעשות בקשר לזוג תוכונים כדי להציל אותו כי הקנר שלי התנהג ככה יום לפני שהוא מת אבל לפחות להעביר אותם לכלוב אחר למנוע הדבקה אבל כלום רק התשובה שישנו בחנות הנל נמכר/מת קוקטיל עם נוצות לא מסודרות ומקור מעובת הקיצר מצב גרוע
תמונה
shmolikk1
בקיעה
בקיעה

Re: ביקור בחנות חיות מצב התוכים גרוע

שליחה על ידי shmolikk1 »

תשאל אותה כמה עולה התוכון עם הצ'ופ!!! יש הרבה חנויות חיות שלא מודעים למחיר ,
אני פעם קניתי תוכון אנגלי מחנות ב40-35 שקל בגלל שהמוכר הוא סתם אחד שלא מבין כלום בתוכים וכנראה הוא קיבל אותו או קנה להקה של אוסטרלים ובתוך היה אנגלי אחד או משהו....
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי PAROTMAN »

אתה לא קראת את כל ההודעה נכון אחד שתי תוכונים בחנות חולים סביר להניח שבגלל זה הוא בעצמו נגוע וגם אם לא הוא עלול להידבק בשנייה אני לא בטוח במאה אחוז אם זה צופ כי הוא עוד שנייה תקף אותי אז יכול להיות שהוא התנפח ולא סמתי לב לשאר הגוף רק ראיתי איך האישון מתכוונצים והוא מנסה לתקוף כמו כן אם הוא היה פרא הוא לא היה רוצה לתקוף אלה היה מנסה לברוח אבל הוא היה מיוחד התוכונים החולים הם תוכון צהוב לגמרי ותוכונית שהראש על סוף הכנף לבנים עם נקודות חומות ומתחת לכנף כחול על הזנב
נערך לאחרונה על ידי PAROTMAN ב 21 אוקטובר 2010 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
shmolikk1
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי shmolikk1 »

לא שאלתי על החולים ,אתה אומר שזה עם הצופ נראה גדול יותר ועם יש לו צ'ופ שווה לשלם עליו 40-50 שקל(מחיר של חנות)
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי PAROTMAN »

אתה חושב זו החנות הכי יקרה באשקלון קוקטיל אפור לא האכלת יד עולה של 200 גם שהוא חולה ואני באמת יבדוק את המחיר שלו אבל זה לא יהיה שווה גם לקנות בזול עם גם הוא נגוע הוא ידביק לי את התוכים וגם אמרתי לא בטוח שהוא אם צופ אני חושב שהוא רצה לתקוף אותי ופשוט התנפח דרך אגב ההודעות שלך לא קשורות לנושא כי כתבתי על המצב הרע שם ואתה כותב על מחירים. לא שזה משנה הלהקה שבה 2 תוכונים חולים היא להקה של אנגליים.
תמונה
natan
גוזל
גוזל
שם פרטי:: נתן

שליחה על ידי natan »

לא ידוע אם תקנה בא לך אם לא לא לא ידוע אם שווה גם התוכי יכול ליהיות חולה גם אתה לא יודע את הגיל שלו זה ממש קניה לא טובה אם אתה ממש רוצה יש לך אפשרות לקנות אותו וכדאי לך להגיד למוכר מראש שאם הוא מת שיביא לך החזר ותשים אותו בכלוב נפרד משאר התוכים ורחוק מהם בערך חודש
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי PAROTMAN »

לא אמרתי שאני רוצה לקנות אותו התנגדתי למי שכל מה שעניין אותו זה המחיר אני לא מסתכן בקנייה כזאת.שהוא ימות ויגרום למוות גם אצל התוכים שלי ממש לא החנות שם נוראה ואם יצא לי אני יצלם תמונות.
תמונה
natan
גוזל
גוזל
שם פרטי:: נתן

שליחה על ידי natan »

זה המצב בחנויות מה לעשות הם חושבים רק על רווחים ובגלל זה המצב ככה
PAROTMAN
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי PAROTMAN »

והקטע שסביר להניח שגם הבריאים הולכים להידבק כי המחירים שם גבוהים ואף אחד לא יקנה משם כך שיש לבריאים מספיק זמן כדי להידבק אבל יש חנויות של חיות שהמצב בהם טוב מאוד שהתוכים שם פעילים אמא ואבא שלי ביקרו בחנות חיות והיה שם קוניור שמש האכלת יד ב1200 שח קופצני והכל וייטפייס האכלת יד 300 שח פנינה 250 שח זוג אנגליים 140 שח אומנם המחירים בחנות הזאת מעל לרגיל אבל לפחות התוכים שם בריאים עדיף לקנות ביוקר ולא לקנות בזול תוכים חולים
תמונה
סמל אישי של משתמש
אדיר_10
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אדיר

שליחה על ידי אדיר_10 »

אחי זוג אנגליים ב140 זה מחיר מצויין

איפה נמצאת החנות ומה השם?
תמונה
שלח תגובה