ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זכר 1 ושתי נקבות, הגיוני?
מנהל: מפקחים
זכר 1 ושתי נקבות, הגיוני?
יש לי ווליר עם שני זכרים ושתי נקבות תוכונים. שתי הנקבות יושבות על ביצים, זכר אחד עובר בין תא לתא ומאכיל את שתי הנקבות, והזכר השני אדיש ולא נראה קשור לעניין.
אפשר לקבל הסבר מה קורה אצלי בכלוב?
אפשר לקבל הסבר מה קורה אצלי בכלוב?
Re: זכר 1 ושתי נקבות, הגיוני?
אפשרי שלזכר אחד יהיו שתי נקבות..
לא קורה כלום , זה יתכן בשבי שזכר אחד יזווג שתי נקבות ואף יאכיל, כנראה שהזכר השני אינו פעיל והזכר המדובר לקח פיקוד.
זה לא מצב הכי אידיאלי מאחר וזה מצריך מהזכר הבודד לעבוד קשה גם באספקת מזון לנקבות וגם בעזרהכ עם הגוזלים כשיהיו.
כדאי מאוד להעשיר את המזון במזון ביצים על מנת להקל על הזכר את האכלת הנקבות.
זה לא מצב הכי אידיאלי מאחר וזה מצריך מהזכר הבודד לעבוד קשה גם באספקת מזון לנקבות וגם בעזרהכ עם הגוזלים כשיהיו.
כדאי מאוד להעשיר את המזון במזון ביצים על מנת להקל על הזכר את האכלת הנקבות.
אני הייתי מוכר את הזכר שלא עושה כלום אם אתה בטוח שהוא באמת לא עושה כלום כי הוא לא יכול לעזור רק להזיק
הזכר שאין לו נקבה יותר צעיר מהתוכים שלי והוא לא תמיד כזה אדיש, לפעמים הזכר הזה מנסה להתחבר עם אחת הנקבות והזכר השני מעיף אותו ממנה.
זה מחייב שהזכר ההוא לא פעיל?
זה מחייב שהזכר ההוא לא פעיל?
השני מפריע לו כי זאת בת הזוג שלו אם הם הנקבות יסתדרו ככה אז מצויין אם יהיה בעיות בהאכלת הגוזלים תפריד אותם לכל זוג כלוב משלו(רק אחרי שהגוזלים יגמלו)ואז גם יסתדר לך
אתה יכול לכתוב מה הגילאים שלהם? יכול ליהיות שמתי שהזכר האדיש כבר הגיעה לבגרות שלו כבר היה מאוחר מידי והפעיל כבר היה על 2נקבות
אתה יכול לכתוב מה הגילאים שלהם? יכול ליהיות שמתי שהזכר האדיש כבר הגיעה לבגרות שלו כבר היה מאוחר מידי והפעיל כבר היה על 2נקבות
הזכר הצעיר יותר הוא עוד מעט בן שנה, האחרים אני לא יודע אבל אני יברר.