ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ניסיון באכילת ירקות ופירות לקוקטייל .
מנהל: מפקחים
ניסיון באכילת ירקות ופירות לקוקטייל .
איזה מגדלת תוכים ועובדת בחנות חיות אמרה לי , אם אתה רוצה שהתוכי שלך יאכל ירקות , אתה תצטרך להכריח אותו (התוכי שלי לא אוהב כאשר הוא נוגע בירקות הוא מנער את הראש מצד לצד ) הוא אוהב בעיקר במבה ביסלי וכל הג'אנק פוד .
אז היא אמרה לי תשים בקופת האוכל שלו רק ירקות חסה גזר מלפפון . בלי גריעינים בכלל .
קיצר עברו יומיים והוא לא נגע בכלל בקופסא לא אכל ממנה בכלל , הוא מנסה לאכול את הגרעינים מהרצפה שנפלו .(אבל לא מצליח ).
תודה לעוזרים
היא אמרה אם הוא לא יאכל ירקות הוא כל הנראה ימות כי הוא בעיקר אוכל רק דוכן אבל רק את הדוכן.
אז היא אמרה לי תשים בקופת האוכל שלו רק ירקות חסה גזר מלפפון . בלי גריעינים בכלל .
קיצר עברו יומיים והוא לא נגע בכלל בקופסא לא אכל ממנה בכלל , הוא מנסה לאכול את הגרעינים מהרצפה שנפלו .(אבל לא מצליח ).
תודה לעוזרים
היא אמרה אם הוא לא יאכל ירקות הוא כל הנראה ימות כי הוא בעיקר אוכל רק דוכן אבל רק את הדוכן.
Re: ניסיון באכילת ירקות ופירות לקוקטייל .
אז שניהם הטעו אותך את לא יכולה להכריח תוכי לאכול את מה שהוא לא רוצה זה כמו שהורייך יכריחו אותך לאכול משהו שאת לא אוהבת
את צריכה לשים ליד מתן האוכל עוד מתקן עם פרי או ירק כל יום עד שהוא יתרגל לאט לאט...
הפירות והירקות חשובים מאוד תנסי לשים תירס,תפוח,סלק אצלי מאוד אוהבים...
והייתי מציעה לך לחזור לתזונתו הקודמת...
את צריכה לשים ליד מתן האוכל עוד מתקן עם פרי או ירק כל יום עד שהוא יתרגל לאט לאט...
הפירות והירקות חשובים מאוד תנסי לשים תירס,תפוח,סלק אצלי מאוד אוהבים...
והייתי מציעה לך לחזור לתזונתו הקודמת...

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
יא מצחיק זה בן , לא בת
אוקיי סליחה
העיקר שהבנת...
העיקר שהבנת...
"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
חחחחחחחחחחח עוד תגובות בבקשה .
ולמה התוכי שלי מפחד ממקלחת ממש פוחד , יום אחד אני יצלם .
ולמה התוכי שלי מפחד ממקלחת ממש פוחד , יום אחד אני יצלם .
לא בכלל לא שנה וחצי אצלי .
עוד מעט אני מעלה את הסרטון
עוד מעט אני מעלה את הסרטון
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
בנושא תזונה, התזונה של התוכי לא צריכה להתבסס על דוחן או על גרעיני חמניה.
לקוקטייל צריך לדאוג כמזון עיקרי לתערובת עשירה+ ירקות, פירות, השרייה, סבידות.
בגלל שלתוכי שלך לפי הבנתי אין תזונה נכונה, צריך להרגיל אותו בהדרגה.
קודם כל הייתי ממליץ להפסיק במיידית מכל הג'נק פוד אם אתה באמת לא רוצה שהתוכי שלך ימות. שנית, הייתי נותן לתוכי תערובת עשירה ואין שום סיבה שהוא לא יאכל אותה.
לאחר שביצענו את ההחלפה ורואים כמה ימים שהתוכי אוכל והכל בסדר מתחילים להכניס בנוסף כל פעם משהו אחר, ירקות, פירות, השרייה, אפשר לפזר על האוכל הנוסף שאנחנו נותנים מזון ביצים זה גם מאוד בריא וגם נספג במזון והתוכים במתרגלים בעזרתו לאותו סוג מזון שהם לא ממש אוכלים. צריך סבלנות ולאט לאט אתה תראה שהוא יתרגל ויאכל גם דברים נוספים.
איך שמת לו את הירקות בקופסא? שלמים? חתכת? קצוץ דק? גרדת?
בנוגע למקלחת למען הסדר הטוב פתח נושא חדש בבקשה.
בנושא בן בת אתה מוזמן לסמן בפרופיל ובכך לעזור לחברי הקהילה לדעת את מינך.
לקוקטייל צריך לדאוג כמזון עיקרי לתערובת עשירה+ ירקות, פירות, השרייה, סבידות.
בגלל שלתוכי שלך לפי הבנתי אין תזונה נכונה, צריך להרגיל אותו בהדרגה.
קודם כל הייתי ממליץ להפסיק במיידית מכל הג'נק פוד אם אתה באמת לא רוצה שהתוכי שלך ימות. שנית, הייתי נותן לתוכי תערובת עשירה ואין שום סיבה שהוא לא יאכל אותה.
לאחר שביצענו את ההחלפה ורואים כמה ימים שהתוכי אוכל והכל בסדר מתחילים להכניס בנוסף כל פעם משהו אחר, ירקות, פירות, השרייה, אפשר לפזר על האוכל הנוסף שאנחנו נותנים מזון ביצים זה גם מאוד בריא וגם נספג במזון והתוכים במתרגלים בעזרתו לאותו סוג מזון שהם לא ממש אוכלים. צריך סבלנות ולאט לאט אתה תראה שהוא יתרגל ויאכל גם דברים נוספים.
איך שמת לו את הירקות בקופסא? שלמים? חתכת? קצוץ דק? גרדת?
בנוגע למקלחת למען הסדר הטוב פתח נושא חדש בבקשה.
בנושא בן בת אתה מוזמן לסמן בפרופיל ובכך לעזור לחברי הקהילה לדעת את מינך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
סלט חתוך דק דק דק .
רק סלט בלי גרעינים בלי כלום .
אז רגע לשים לו עכשיו גרעינים וגם פירות ירקות?
לשים ביצה קשה ?
רק סלט בלי גרעינים בלי כלום .
אז רגע לשים לו עכשיו גרעינים וגם פירות ירקות?
לשים ביצה קשה ?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מה זה גרעינים? גרעינים לבד זה לא תזונה נכונה והיא עלולה לגרום נזק. כפי שכתבתי לך המזון העיקרי של התוכי במקרה שלך צריך להיות מורכב מתערובת עשירה. ירקות ופירות הן תוסף. תדאג קודם כל לתערובת כמו שצריך לתוכי ולאחר מכן תרגיל גם לדברים נוספים.
אתה יכול לשים ביצה קשה עם הקליפה רק לא להשאיר יותר מידיי שלא תיתקלקל. אני אישית מעדיף מזון ביצים, כי גם אין את הפחד שיתקלקל וגם זה נוח יותר לפיזוק כמו תבלין והתוכים מתים על זה. ככה קל לי להרגיל אותם לסוגי מזונות של היו רגילים מתחילה.
הנה דוגמא למה שעשיתי להם היום:
גרדתי גזר, תפוח ופילפל אדום קצוץ דק (לא נוח לגרד פילפל) + מזון ביצים למעלה
והשריה \ הנבטה +מזון ביצים למעלה כמו כן לא לשים באותו כלי את המזון.
אבל שוב, אני מדגיש למען בריאות התוכי שלך תדאג קודם לתערובת כמו שצריך. זה המינימיום לתוכי.
אתה יכול לשים ביצה קשה עם הקליפה רק לא להשאיר יותר מידיי שלא תיתקלקל. אני אישית מעדיף מזון ביצים, כי גם אין את הפחד שיתקלקל וגם זה נוח יותר לפיזוק כמו תבלין והתוכים מתים על זה. ככה קל לי להרגיל אותם לסוגי מזונות של היו רגילים מתחילה.
הנה דוגמא למה שעשיתי להם היום:
גרדתי גזר, תפוח ופילפל אדום קצוץ דק (לא נוח לגרד פילפל) + מזון ביצים למעלה
והשריה \ הנבטה +מזון ביצים למעלה כמו כן לא לשים באותו כלי את המזון.
אבל שוב, אני מדגיש למען בריאות התוכי שלך תדאג קודם לתערובת כמו שצריך. זה המינימיום לתוכי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign