http://www.youtube.com/watch?v=vugTjltPRQQ
תראו את הסרטון שעשיתי לו מקלחת . הוא רוצה תמיד לצאת .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי שלי שונא מקלחת.
מנהל: מפקחים
Re: התוכי שלי שונא מקלחת.
גם שלי היתה ככה אבל היא התרגלה 
ד"א יש מצב שהוא לא אוהב שאתה שופך עליו ככה , תנסה למלא את הכיור מעט ולתת לו לבד להתקלח
יש גם מצב שלא נוח לא הוא נופל, נסה לשים לו שם משהו יציב כמו מקל או סתם איזה משהו ישר לעמוד עליו .
ד"א יש מצב שהוא לא אוהב שאתה שופך עליו ככה , תנסה למלא את הכיור מעט ולתת לו לבד להתקלח
יש גם מצב שלא נוח לא הוא נופל, נסה לשים לו שם משהו יציב כמו מקל או סתם איזה משהו ישר לעמוד עליו .
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: התוכי שלי שונא מקלחת.
הוא לא שונא מקלחת אבל הוא שונא את הדרך זה בטוח. בסרטון (אומנם ראיתי רק את ההתחלה - יוטיוב לא זז), זה נראה שהוא רק מחפש לברוח. אל תפעיל לחץ ותעשה דברים בכוח כי זה גורם בדיוק את ההפך מהרצוי. שים אותו על היד בתחילה, פתח זרם חלש ותן לו להתרגל אל הזרם. תגרום לכך שהתוכי עצמו יגיע לחקור את הזרם לבד. לאחר מכן תוכל לתת לתוכי להיות לבד עם הזרם הפתוח ולהתקדם "להשפרצות".
אגב, גם לא חייב כיור, אפשר לשים כלי בכלוב ולאפשר לתוכי להתקלח לבד או לקנות את המשפריץ של העציצים, לא חסר אפשרויות.
בהצלחה.
אגב, גם לא חייב כיור, אפשר לשים כלי בכלוב ולאפשר לתוכי להתקלח לבד או לקנות את המשפריץ של העציצים, לא חסר אפשרויות.
בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **