ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אפשר לתת לתוכים אפרסמון ומיץ תפוזים ?
מנהל: מפקחים
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
אפשר לתת לתוכים אפרסמון ומיץ תפוזים ?
אפשר לתת לתוכים אפרסמון ומיץ תפוזים טבעי ?
Re: אפשר לתת לתוכים אפרסמון ומיץ תפוזים ?
אפרסמון (פרי) מותר, אבל לא להפריז, כמו כל פרי..
מיץ תפוזים לא
מיץ קנוי הוא לרוב לא "טבעי" ורק 50% פרי אז לא לתת מיצים, וגם אם אתה סוחט בעצמך, לא מומלץ לתת לתוכי פירות
חמוצים כמו תפוז לימון וכד'.. אפשר לתת חתיכה קטנה של קלמנטינה או תפוז לעיתים רחוקות... אבל לא לתת בכמות גדולה
מיץ תפוזים לא
מיץ קנוי הוא לרוב לא "טבעי" ורק 50% פרי אז לא לתת מיצים, וגם אם אתה סוחט בעצמך, לא מומלץ לתת לתוכי פירות
חמוצים כמו תפוז לימון וכד'.. אפשר לתת חתיכה קטנה של קלמנטינה או תפוז לעיתים רחוקות... אבל לא לתת בכמות גדולה
מעניין מאוד... מה המשמעות של צריכת הדרים אצל תוכים ?
התוכי שלי אוהב מאוד לפרק חצאי תפוזים ולימונים (אחרי שנסחטו מתוכנם) הוא אוהב את הקליפה.
כמה זה מזיק ?
התוכי שלי אוהב מאוד לפרק חצאי תפוזים ולימונים (אחרי שנסחטו מתוכנם) הוא אוהב את הקליפה.
כמה זה מזיק ?
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
טוב תודה שירלי 
אם הוא מפרק את הקליפה בתור משחק אולי עדיף לתת לו צעצוע כלשהו במקום..2436 כתב:מה המשמעות של צריכת הדרים אצל תוכים ?
כמה זה מזיק ?
זה מה שידוע לי- גרעינים של פירות הדר הם רעילים
הפרי עצמו לא רעיל, אבל עדיף לתת במיתון כיוון שעודף ויטמין סי עלול לגרום להרעלת ברזל, מה הקשר? ויטמין סי עוזר לספוג
ברזל ממזון, צריכה גבוהה של ויטמין סי = יותר ברזל נספג = הרעלה
אגב ויטמין סי יש גם בקיווי, פלפל, תות, ברוקולי, אננס, כרובית, מנגו..
שוב, הכל תלוי במינון, אפשר לתת כמעט כל ירק ופרי אבל לגוון, ובכמות שמתאימה לגודל התוכי, לא להפריז