ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

נפל לי האסימון

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

נפל לי האסימון

שליחה על ידי אווה »

כן, נפל לי האסימון.והנה הסיפור.
כבר זמן מה הזכר קונגו שלי לא מפגין חברותיות כלפיי. לא כאילו לפני כן היה מחבב אותי במיוחד תמונה
אבל בכל זאת.יכולתי לתת אוכל, לנקות כלי מים בלי שום בעיות.
בזמן אחרון מה זה נעשה תוקפני, ממש בלתי נסבל תמונה.הייתי צריכה להמציא תרגילי הסחה כדי להתחמק ממקורו האימתני. וברור שזה לא תמיד הצליח תמונה.
נעשה זללן, היה מתנפל על הלחם במים ואבקת ביצים שהייתי מכניסה כל יום בשביל אישתו, שיהיה לה קל יותר להאכיל את הגוזלים. בקושי היה משאיר לה.זולל , זורק, מפזר לכל הכיוונים, העיקר שהשליטה שלו.
אחרי החתונה סוף סוף התארגנתי להוציא את הגוזלים, והעברתי אותם לאומנת.
בשבת בבוקר הלכתי לעשות סבב האכלה בכלובים.הגיע תורם של הקונגו. פתחתי את הכלוב, יד אחת כבר נשלחה הצידה עם צרור המפתחות הצבעוני כדי למשוך את תשומת ליבו של הנבלתמונה, יד שניה הוכנסה לכלוב לנקות את כלי האוכל, והעין התורנית צופיה כל הזמן לתגובת המניאק תמונה, אבל מה, איזה פלא, הוא לא הקדיש לי אפילו שנייה, או כמו שהילדים אומרים הוא אפילו לא ירק לכיון שלי למרות שראה אותי, ואבל זה לא עיניין אותו בכלל. טיפס על הענף והלך להתחנף לאישתו. תמונה
ואז נפל לי האסימון ברעש גדול.לפעמים ישנם דברים מול העיניים, אנחנו מסתכלים אבל לא רואים ולא קולטים.
הוא פשוט הפגין בשבועות האחרונים התנהגות של בעל ואבא דואג. הרי הנקבה דגרה כמה שבועות ( חודש), אחר כך בזמן הבקיעה (עוד שבועיים +) הוא היה צריך לדאוג למזון ולשקט שלא יעיזו להפריע לה. מה יש להגיד, הוא עמד במשימה בכבוד.תמונה
אני כבר לא קוראת לו נבל, או ומניאק.תמונה
אני נותנת לו את הכבוד המגיע לו תמונה על מסירותו ואהבתו אל זוגתו. בתקווה שיחיו באושר עוד הרבה שנים, ושגם אני אהנה מכך תמונה

נב.
אלי דרך אגב לא היו לי שום בעיות בהוצאת הגוזלים מהתא.האמא הסתכלה מן הצד מחוץ לארגז ובכלל לא התערבה.
תמונה
ליאור
בקיעה
בקיעה

Re: נפל לי האסימון

שליחה על ידי ליאור »

אני גם שמתי לב להתנהגות זו ...
אווה כלי האכלה חיצוניים יקלו עלייך את המלאכה !
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

ליאור אצלי לכולם יש כלים שמסתובבים על ציר, לרוב שלישיות.
גם לקונגו היה, אבל הזכר למד להוציא את הקעריות ולהפוך אותם ולשפוך כל מה שבפנים, למרות שקבוע קיבל
הרצאות על המחיר היקר של המזון ושאצלי במשפחה לא נהוג לזרוק אוכל, ובכלל זה לא בסדר תמונה
דבר אל הקיר, זה לא עזר. אז לקחתי כלי גדול וכבד שאפילו בריון במוהו לא יכול להפוך, וזה מה שיש להם כרגע.
אז יש רצוי ויש מצויתמונה
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

איזה גבר
ליאור
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ליאור »

אווה היקרה .
גם אצלי הם היו הופכים את הכלים אבל מצאתי פתרון .
קחי חתיכת בד קטנה קפלי אותה מספר כיפולים והניחי על המסגרת , דחפי את הכלי כך שהוא יכנס בלחץ ואז אדון קונגו יוכל לעשות סלטות באוויר והכלי ישאר במקומו ...
בהצלחה לך !
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

חמוד שלי גם אני אשת פטנטים תמונהתמונה

לקחתי חתיכת מקל, דחפתי אותה מתחת לקערית כך שהאדון המלךומד לא ירא, ואפילו לא ינחש שיש שם משהו.תמונה
תתפלא לשמוע שהוא לא היה זקוק ל-24 שעות הכל עף לכל הכיוונים. עשה מתחת לכלוב שדה חמניות הממזר.
אינטליגנט עם דיפלומה תמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”