ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבה שרק לאחרונה התחילה לעוף תוכל ללמד את הגוזלים לעוף
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
נקבה שרק לאחרונה התחילה לעוף תוכל ללמד את הגוזלים לעוף
את הנקבת תוכון שלי קניתי מחנות חיות היא הייתה בכלוב צפוף מה שגרם לה לבעיה של כנפיים חלשות רק בשבוע האחרון היא התחילה לנסות לעוף יש לה גוזלים בני שלושה שבועות שיגיע הזמן שהם ילמדו לעוף היא תוכל ללמד אותם או שהיא לא תוכל והבן זוג שלה יעשה את זה (בתעופה הוא די מקצועי לא סתם חבר של דוד שלי תפס אותו אם הוא לא היה עף טוב הוא לא היה בורח למגדל ומגיע לטבע)?

Re: נקבה שרק לאחרונה התחילה לעוף תוכל ללמד את הגוזלים לעוף
אם הם לא ילמדו ממנה הם יכולים ללמוד מצפייה באבא, והם יכולים גם ללמוד בהמשך בכוחות עצמם.. אל תדאג 

היא לא יכולה לעוף כתוצאה משהותה בכלוב צר בחנות, דבר שגרם לניוון שרירי התעופה - זה דבר שיתרפא עים הזמן.
זה לא שהיא האכלת יד ובכלל לא יודעת לעוף, ומה גם יש את האבא.
זה לא שהיא האכלת יד ובכלל לא יודעת לעוף, ומה גם יש את האבא.

אני חושב שתעופה זה לא נירכש זה פשוט תגובה טיבעית,
אים ההורים לא יכולים לעוף מאיזה סיבה שהיא הגוזלים כן יוכלו לעוף ואפילו טוב מאוד,
אים ההורים לא יכולים לעוף מאיזה סיבה שהיא הגוזלים כן יוכלו לעוף ואפילו טוב מאוד,
בדיוק כמו שציין אליאב, תעופה זה אינסטינקט מולד ולא נרכש, ואין צורך ללמד את התוכים לעשות זאת כשיגיע הרגע הם יעופו ויתמרנו
ללא כל בעייה.
ללא כל בעייה.