ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך להרחיק ג'וקים מהכלוב ?
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
איך להרחיק ג'וקים מהכלוב ?
יש עוד משהו שנשמע די הזוי לגבי איך הגוזל נכנס לו גוק לכלוב הוא נבהל ונפל וככה שבר את הרגל אם איזה ריסוס אפשר לרסס מסביב לכלובים בלי שזה יפגע בהם?

Re: גוזל שיצא מהתא כל היום ישן וער בלילה
כל ריסוס הוא רעיל.
כדי להרחיק ג'וקים:
ניקיון יסודי יומיומי של האזור - שלא יהיו שאריות מזון סביב הכלוב, לשטוף את הריצפה עם סבון כלשהו (עדיף של ריצפה, אבל אפילו סבון כלים יעזור..)
לשים מסננות בכל הכיורים והמקלחות.
רשתות בחלונות.
אם יש חריצים בפאנלים מעל הריצפה או בקיר או מאחורי ארונות - לאטום
באופן כללי לשמור על ניקיון בבית, לארוז היטב מזון ולא להשאיר חשוף/פתוח.. ג'וקים נמשכים למזון, כל דבר אורגני, הם מריחים ומגיעים.
אם אתה בבית צמוד קרקע תאמץ חתול
כדי להרחיק ג'וקים:
ניקיון יסודי יומיומי של האזור - שלא יהיו שאריות מזון סביב הכלוב, לשטוף את הריצפה עם סבון כלשהו (עדיף של ריצפה, אבל אפילו סבון כלים יעזור..)
לשים מסננות בכל הכיורים והמקלחות.
רשתות בחלונות.
אם יש חריצים בפאנלים מעל הריצפה או בקיר או מאחורי ארונות - לאטום
באופן כללי לשמור על ניקיון בבית, לארוז היטב מזון ולא להשאיר חשוף/פתוח.. ג'וקים נמשכים למזון, כל דבר אורגני, הם מריחים ומגיעים.
אם אתה בבית צמוד קרקע תאמץ חתול
-
NATANCOHEN
- בקיעה

Re: איך להרחיק ג'וקים מהכלוב ?
בכלוב של הקוקטילית שלי אין את הבעיה של הגוקים כי הוא בתוך הבית יש חלון עמוק מאוד עם סורגים שמיועד להשים שם חבלים אבא שלי שם דיקט אחד למעלה כדי שיהיה קצת צל ושלא יהיה רוח לתוכים ואחד למטה לשים על עליו את הכלובים זאת אומרת שאם אני יאטום את המקום לא יהיה לתוכים שמש

אצלי בכל החלונות יש רשת, זה לא חוסם שום דבר... ההיפך ככה הם מקבלים שמש ישירה (לא מבעד לחלון) ואין כניסת חרקים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

יש רשת אבל היא נמצאת לפני הסורג ככה שזה לא מונע כניסה לאזור של הכלובים אלה רק מונע כניסה לבית עצמו והם לא מקבלים שמש דרך חלון אלה דרך הסורגים של החלון ואם אני יחסום אותם לא יכנס שמש

אתם לא יכולים לשים איכשהו רשת על הסורגים?
-
NATANCOHEN
- בקיעה

לא ניתן לשים רשת על הסורגים אין לי אפשרות להעביר את הכלובים כי מבחינת ההורים שלי זה או שם או במרפסת הגוקים מתקרבים לכלובים בעיקר בלילה ועולים על התא הטלה החיצוני וזה מפחיד מאוד את התוכים

אפשר לרסס עם אקריטין ואז אין נמלים וג'וקים לפחות למשך חודש
דורון
דורון
תראה אני כרגע שוכר דירה ויש לי בית גידול בעמק שרה בבאר שבע אני אישית עושה דבר מאוד פשוט פעם בשלוש שנים מוצאי את התוכים מבית הגידול מעביר את כולם הבית לפני שאני עושה את הצעד הזה אני מקפיד להוציא לכולם חודש לפני את בתי ההטלה שלא היו בקיעות או כל דבר אחר ואז אני מפנה מרסס טוב טוב משאיר סגור 3 ימיים ואחר כך פותח את המקום מנקה טוב טוב משאיר פתוח הרבה שעות בלילה משאיר רשתות גג פתוחות ורק ביום שישי מכניס חזרה את התוכים
אבל במקרה שלך זה בבית אז הייתי ממליץ על משהו אחר במקום ניקיון למרות שניקיון הוא חובה
יש לך אבקה ירוקה כזאת נגד נמלים וגוקים וכל המזיקים מפזר עליד הרגלים של הכלוב ולא יגיעו לכלוב שלך אפילו הנמלים
שהיה בהצלחה אני יכול לברר לך את השם של האבק מחר ככה תהיה בטוח יותר האבקה לא רעילה לכלבים חתולים ובעלי כנף
אבל במקרה שלך זה בבית אז הייתי ממליץ על משהו אחר במקום ניקיון למרות שניקיון הוא חובה
יש לך אבקה ירוקה כזאת נגד נמלים וגוקים וכל המזיקים מפזר עליד הרגלים של הכלוב ולא יגיעו לכלוב שלך אפילו הנמלים
שהיה בהצלחה אני יכול לברר לך את השם של האבק מחר ככה תהיה בטוח יותר האבקה לא רעילה לכלבים חתולים ובעלי כנף