ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מזיקים מתחת לתאי הטלה
מנהל: מפקחים
מזיקים מתחת לתאי הטלה
שלום.
היום בדקתי את תאי ההטלה של הפישרים שלי ובשניים מתוכם ראיתי שני גוזלים. הידד!!
אך ישנה בעיה אחת- מתחת לאחד התאים ראיתי המון יצורים- חרפושים כאלו, כמו חיפשיות קטנות ומשוריינות .
פעם ראיתי אותם בתוך חבית תערובת לתרנגולות.
אם יש עצה למישהו איך לחסל אותם בלי לפגוע בתוכים ובגוזלים, אשמח לשמוע.
האם הם יכולים להזיק לגוזלים? עד כמה שהצלחתי לראות פנימה, לא ראיתי שם את המזיקים האלו.
היום בדקתי את תאי ההטלה של הפישרים שלי ובשניים מתוכם ראיתי שני גוזלים. הידד!!
אך ישנה בעיה אחת- מתחת לאחד התאים ראיתי המון יצורים- חרפושים כאלו, כמו חיפשיות קטנות ומשוריינות .
פעם ראיתי אותם בתוך חבית תערובת לתרנגולות.
אם יש עצה למישהו איך לחסל אותם בלי לפגוע בתוכים ובגוזלים, אשמח לשמוע.
האם הם יכולים להזיק לגוזלים? עד כמה שהצלחתי לראות פנימה, לא ראיתי שם את המזיקים האלו.
Re: מזיקים מתחת לתאי הטלה
מומלץ לתת לתוכים לסים את המחזור הזה ולהוציא את בית ההטלה מהכלוב לנקות ולהחזיר חזרה מומלץ מאוד לקנות בחנות חיות "ריסוס"לבית הטלה זה איזה חומר לא מזיק לתוכים ומונע טפילים אני משתמש בחומר הזה אבל אין לי שמץ של מושג איך קוראים לו אני קונה את החומר מ..*צונזר*
[commerce][/commerce]
[commerce][/commerce]
תודה רבה.
כמה עולה?
האם זה לא רק נגד קרדיות? לדעתך זה אמור לחסל הכל?
כמה עולה?
האם זה לא רק נגד קרדיות? לדעתך זה אמור לחסל הכל?
במקרה היום כאשר פתחתי את קופסת התערובת כדי לתת לשלוים, ניתקלתי בהן - הן לא ניראות מאיימות או מזיקות. השלוים טרפו אותן...
tukim, אתה מתכוון ל'פלימט'??
tukim, אתה מתכוון ל'פלימט'??

אם אתה מדבר על טפילי מזון (נראה כמו חרק קטן עם חדק) הם לא מזיקים לתוכים, הם רק ניזונים מהמזון שלהם..
כדאי לשמור על ניקיון, שלא יהיו שאריות מזון על הריצפה
וחשיפה לשמש אמורה לגרש אותם
כדאי לשמור על ניקיון, שלא יהיו שאריות מזון על הריצפה
וחשיפה לשמש אמורה לגרש אותם
אולי באמת זה טפילי מזון. אנסה להעלות תמונה מחר, אם יעזור.
תודה ולילה טוב.
תודה ולילה טוב.
מומלץ בתאי ההטלה לשים אקריטין 1 אחוז ,כמובן כשאין גוזלים לנקות טוב את
בתי ההטלה לשים בתחתית בהצלחה .
בתי ההטלה לשים בתחתית בהצלחה .

מה, אחרי שהגוזלים יוצאים, אני אמור להרוס את כל המבנה המדהים הזה שההורים הקימו בפנים??
נראה לי זה אקטרין 1 אחוז
ממש טובב החומר הזה
ודרך הגב לגבי ההריסה כן אין ברירה אחרת חייב לעשות את זה יותר נכון רצוי אנכנו לא יודעים איזה סוג טפילים נמצאים אצלך אז אין לנו מענה מדויק לגבי זה אבל מה שכן ממליצים לך ברגע שהגוזלים כבר גמולים ללא שום האכלת ההורים תוציא את בתי ההטלה גם לשמש זה ימנע הרבה מאוד ואתה יכול לעבור אם מטלית לחה על בית ההטלה מבפנים ומבחוץ לחשוף לשמש ולהשתמש אקטרין 1 או בכל חומר אחר שימליצו לך כאן אני אישית לא זוכר את שם החומר אז אני לא רוצה סתם לזרוק מילים באוויר שהיה בהצלחהה
ממש טובב החומר הזה
ודרך הגב לגבי ההריסה כן אין ברירה אחרת חייב לעשות את זה יותר נכון רצוי אנכנו לא יודעים איזה סוג טפילים נמצאים אצלך אז אין לנו מענה מדויק לגבי זה אבל מה שכן ממליצים לך ברגע שהגוזלים כבר גמולים ללא שום האכלת ההורים תוציא את בתי ההטלה גם לשמש זה ימנע הרבה מאוד ואתה יכול לעבור אם מטלית לחה על בית ההטלה מבפנים ומבחוץ לחשוף לשמש ולהשתמש אקטרין 1 או בכל חומר אחר שימליצו לך כאן אני אישית לא זוכר את שם החומר אז אני לא רוצה סתם לזרוק מילים באוויר שהיה בהצלחהה