תראה מבחינת בעיות רפואיות אין איתם נלקחו לווטרינר ואין שום בעיה איתם
מבחינת זה שאנשים זזים בבית יש תזוזה בשעות הערב
אבל התוכונים לא מתרגשים מזה ואין להם חשש מבני אדם התוכונים עצמם מאוד חברותים ואפילו לפעמים שאני מחליףף מים ואוכל נעמדים לי על היד ללא חשש שיפגעו התוכונים עצמם מאוד מאוד חברותיים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג תוכונים לא עובד
מנהל: מפקחים
Re: זוג תוכונים לא עובד
בין 7 שעות ל 8 שעות
מסביבות השעה 10 בלילה ועד הזריחה
מסביבות השעה 10 בלילה ועד הזריחה
מה גודל הכלוב?
יש מקרים שכל התנאים בסדר גמור ועדיין התוכים לא יתרבו. זה לא משהו שאפשר לזרז. המקסימום זה לתת להם את כל התנאים
ולקוות לטוב, אבל בסופו של דבר כל זוג והזמן שלו. יש תוכונים בחנויות חיות שמתרבים בכלוב קטנצ'יק עם דוחן בלבד..
אני מניחה גם שזה קשור לגיל, לתוכים צעירים ייקח יותר זמן, תוכי בוגר בן מספר שנים יהיה קצת יותר "לעניין".. אבל גם זה לא קבוע
אם אתה לא נותן השרייה - תוסיף להם תערובת השרייה, זה בריא ומזין ואולי יעודד ריבוי
אם יש ביניהם תקשורת טובה אני לא ממליצה להחליף בן/בת זוג.. תן להם זמן
אתה יכול גם להעביר אותם לכלוב אחר (ללא תא הטלה) למספר ימים ותחזיר אותם אח"כ לכלוב שלהם, או לשנות מיקום כלוב למספר ימים.
לפעמים שינוי סביבתי מעודד ריבוי/הטלה.. אבל רק פעם אחת, לא להתחיל להעביר אותם כל יומיים
ותשים להם תא אחד, הם לא צריכים 2 אולי זה מבלבל אותם (מתלבטים מה עדיף התא הזה או השני..
)
בהצלחה
יש מקרים שכל התנאים בסדר גמור ועדיין התוכים לא יתרבו. זה לא משהו שאפשר לזרז. המקסימום זה לתת להם את כל התנאים
ולקוות לטוב, אבל בסופו של דבר כל זוג והזמן שלו. יש תוכונים בחנויות חיות שמתרבים בכלוב קטנצ'יק עם דוחן בלבד..
אני מניחה גם שזה קשור לגיל, לתוכים צעירים ייקח יותר זמן, תוכי בוגר בן מספר שנים יהיה קצת יותר "לעניין".. אבל גם זה לא קבוע
אם אתה לא נותן השרייה - תוסיף להם תערובת השרייה, זה בריא ומזין ואולי יעודד ריבוי
אם יש ביניהם תקשורת טובה אני לא ממליצה להחליף בן/בת זוג.. תן להם זמן
אתה יכול גם להעביר אותם לכלוב אחר (ללא תא הטלה) למספר ימים ותחזיר אותם אח"כ לכלוב שלהם, או לשנות מיקום כלוב למספר ימים.
לפעמים שינוי סביבתי מעודד ריבוי/הטלה.. אבל רק פעם אחת, לא להתחיל להעביר אותם כל יומיים
ותשים להם תא אחד, הם לא צריכים 2 אולי זה מבלבל אותם (מתלבטים מה עדיף התא הזה או השני..
)בהצלחה

7-8 שעות שינה לא נראה מתאים, ציפורים זקוקות ל 12 שעות שינה בערך (תלוי גם בעונת השנה).

אוקי תודה רבה אני יעשה את מה שהמלצתם לי