ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה מעצבנת עם ניוטון - הוא כך הזמן מחפש דברים לפרק
מנהל: מפקחים
Re: בעיה מעצבנת עם ניוטון - הוא כך הזמן מחפש דברים לפרק
דקל, בגלריה שלי אפשר לראות צעצועים עם שאריות מהענפים..
אם תרצו הסבר, רעיונות ו/או תמונות להדגמה תפתחו נושא חדש על ענפים ושימוש/ניצול יעיל שלהם, ונעלה שם את כל הרעיונות
אם תרצו הסבר, רעיונות ו/או תמונות להדגמה תפתחו נושא חדש על ענפים ושימוש/ניצול יעיל שלהם, ונעלה שם את כל הרעיונות

שגיא, גם אצלי קוני היתה מכרסמת כל דבר בחדר, התחלתי להחליף לה את הענפים הטבעיים בתדירות גבוהה יותר. כל יומיים אני שמה לה ענף מעץ פרי אחר: לימון, תפוח, תפוז, קלמטינה..... מה שבא ליד ומותר.
בנוסף תקנה (או תשיג) חבל עבה תעשה קשר במרכז וששני הקצוות יהיו פרומים. וואי קוני שלי משתגעת על זה.
בהצלחה, תעדכן.
בנוסף תקנה (או תשיג) חבל עבה תעשה קשר במרכז וששני הקצוות יהיו פרומים. וואי קוני שלי משתגעת על זה.
בהצלחה, תעדכן.

- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
ואחרי השינוי היא הייתה יותר רגועה ?
לא הבנתי כל כך את הרעיון עם החבל, אפשר תמונה ?
דרך אגב, הכנתי את הצעצוע חיפוש מזון אבל אחרי חצי שעה בערך החלק עם האגוזי מלך היה בחוץ, כניראה שניוטון צריך משהו יותר רציני ...
מחר אבא שלי עובד עד מאוחר אז כנראה שמחרתיים אלך לציפורי לראות איזה צעצועים יש להם..
לא הבנתי כל כך את הרעיון עם החבל, אפשר תמונה ?
דרך אגב, הכנתי את הצעצוע חיפוש מזון אבל אחרי חצי שעה בערך החלק עם האגוזי מלך היה בחוץ, כניראה שניוטון צריך משהו יותר רציני ...
מחר אבא שלי עובד עד מאוחר אז כנראה שמחרתיים אלך לציפורי לראות איזה צעצועים יש להם..
זה לא שהיא יותר 'רגועה'. זה שעכשיו כל פעם יש לה דבר חדש לכרסם, זה מסקרן אותה, מאתגר אותה כל פעם מחדש וסופסוף היא הפסיקה לכרסם לי את הכבלים, את המקלדת של הלפטופ וכל מיני דברים אחרים שעיניינו אותה...