ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המלצה - איזה תוכי הכי מתאים לילדים
מנהל: מפקחים
המלצה - איזה תוכי הכי מתאים לילדים
שלום מגדלים,
אתחיל ברקע לגבי המקרה:
הילדים של אחותי מאוד אוהבים את שאולי הקווקר שלנו ומאוד התחברו אליו, הוא האכלת יד ומוחתן ברמה גבוה (עבר אצלי ואצל בת זוגי את הגמילה), בעקבות התלהבות הילדים בעלה של אחותי החליט להפתיע את הילדים עם זוג תוכונים וכלוב שמלא בכל טוב מבחינת צעצועים וכו'.
הבעיה שלפני שהיה לילדים את התוכונים התוכי היחיד שהיה קרוב לילדים והיחיד שהם בערך ראו היה שאולי ומבחינתם ככה זה תוכי (האכלת יד).
שלא במכוון הילד שלה החליט השבוע כפי שהבנתי לנסות לשחק איתם, פתח את הכלוב והם עפו, המסכן מאוד התבאס כי אחרי הכל הוא עשה את זה בתמים, התוכי לא היו קטומי נוצות כלל.
בכל אופן בעקבות זאת נעשה מה שהיה צריך להיעשות מלכתחילה וההורים פנו אליי לקבלת עזרה בתוכי חדש למשפחתם ובהמלצתי הפעם הוא יהיה מוחתם.
אז לשאלתנו, איזה תוכי הייתם ממליצים לקנות לילדים ושיהיה מוחתם.
אשמח להמלצות על מגדלים גם בפורום "קניה ומכירה" שם פרסמתי מודעה.
תודה,
אלירן
אתחיל ברקע לגבי המקרה:
הילדים של אחותי מאוד אוהבים את שאולי הקווקר שלנו ומאוד התחברו אליו, הוא האכלת יד ומוחתן ברמה גבוה (עבר אצלי ואצל בת זוגי את הגמילה), בעקבות התלהבות הילדים בעלה של אחותי החליט להפתיע את הילדים עם זוג תוכונים וכלוב שמלא בכל טוב מבחינת צעצועים וכו'.
הבעיה שלפני שהיה לילדים את התוכונים התוכי היחיד שהיה קרוב לילדים והיחיד שהם בערך ראו היה שאולי ומבחינתם ככה זה תוכי (האכלת יד).
שלא במכוון הילד שלה החליט השבוע כפי שהבנתי לנסות לשחק איתם, פתח את הכלוב והם עפו, המסכן מאוד התבאס כי אחרי הכל הוא עשה את זה בתמים, התוכי לא היו קטומי נוצות כלל.
בכל אופן בעקבות זאת נעשה מה שהיה צריך להיעשות מלכתחילה וההורים פנו אליי לקבלת עזרה בתוכי חדש למשפחתם ובהמלצתי הפעם הוא יהיה מוחתם.
אז לשאלתנו, איזה תוכי הייתם ממליצים לקנות לילדים ושיהיה מוחתם.
אשמח להמלצות על מגדלים גם בפורום "קניה ומכירה" שם פרסמתי מודעה.
תודה,
אלירן
Re: המלצה - איזה תוכי הכי מתאים לילדים
זהו שנתבקשתי להמנע מקוקטייל, וגם אני אישית קצת מעדיף שלא האמת, בא לי משהו אחר מקוקטייל, איך ציפור אהבה בשביל ילדים ?
יש עוד זנים שאני מפספס בסביבות המחירים האלה / מעט יותר ?
יש עוד זנים שאני מפספס בסביבות המחירים האלה / מעט יותר ?
מצטרף אל בן,קוקטייל חברותי מאוד,לא גדול במיוחד כך שגם יותר "בנוי" לילדים,מראה ידידותי,חמוד ומתוק.
מה שגם אם יגיע למצבים של נשיכה,תקיפה וכו',הנזקים שיגרמו יהיו קטנים ביחס לתוכי "רציני" יותר.
מה שגם אם יגיע למצבים של נשיכה,תקיפה וכו',הנזקים שיגרמו יהיו קטנים ביחס לתוכי "רציני" יותר.

- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
גם אני בעד קוקטייל , הרבה יותר רגוע מציפור אהבה ... יותר נוח לילדים להיות איתו:)

ציפורי אהבה גם ממש חמודים - אבל הם מאוד רעשניים, לגבי הנשיכות שאמר שחר הם די כואבות (במקרה אתמול קיבלתי אחת).
מה לגבי תוכון, הוא גם מאוד קומפקטי?
מה לגבי תוכון, הוא גם מאוד קומפקטי?

אם הם רוצים תוכי רגוע ויפה..אז קוקטייל הוא הבחירה
אם רוצים תוכי שהוא טיפה היפר אקטיבי אז או תוכון או ציפור אהבה...
בהצלחה..
אם רוצים תוכי שהוא טיפה היפר אקטיבי אז או תוכון או ציפור אהבה...
בהצלחה..

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
לילדים,אין כמו קוקטייל.
התוכי הכי מתוק שאפשר להביא לילד קטן.
מה טווח המחיר שהם מעוניינים להשקיע בתוכי עצמו?
רעש מפריע?
מקום לכלוב גדול יש?
התוכי הכי מתוק שאפשר להביא לילד קטן.
מה טווח המחיר שהם מעוניינים להשקיע בתוכי עצמו?
רעש מפריע?
מקום לכלוב גדול יש?

מוכנים להשקיע עד 250ש"ח, יש מקום לכלוב ויש הכל.
ייתכן ואקח תוכון וזהו, מה אומרים ?
אני מעדיף לקחת ממגדל פרטי אבל לא מוצא.
ייתכן ואקח תוכון וזהו, מה אומרים ?
אני מעדיף לקחת ממגדל פרטי אבל לא מוצא.
אם התקציב הינו 250 כולל כלוב אם כך אין ספק שתוכון . גם אני בדעה שקוקוטייל מתאים יותר, הוא פחות אנרגטי מתוכון ולכן הילדים
יוכלו ליצור איתו מגע ביתר קלות.
לגבי חיפוש תוכי פתח בבקשה נושא בפורום "קניה מכירה " ויפנו אליך.
יוכלו ליצור איתו מגע ביתר קלות.
לגבי חיפוש תוכי פתח בבקשה נושא בפורום "קניה מכירה " ויפנו אליך.