וכחול וחמוד, קוראים לו בלו, על שם צבעו. רציתי לשאול עם תוכונים נוהגים לחכות ואני לא מדברת רק על דיבור.
קיבלתי אותו מפינת החיי באה אני מתנדבת והם קיבלו אותו מילד עם טרוט, אחד הסימתומים של המחלה היא רעידות, והתוכון גם כן כל הזמן רועד.
אז רציתי לדעת העם יכול להיות שהוא מחקה את הילד או שהוא פשוט מפחד או שפשוט משהוא לא בסדר איתו?
תודה מראה לילך
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יש לי תוכון חדש
מנהל: מפקחים
Re: יש לי תוכון חדש
דבר כזה צריך לראות בעניים . תרשמי היכן את גרה ואולי חבר\ה בפורום יעזור לך להבין מה יש לו

ישנם מספר סיבות לרעידות,הסיבה העיקרית היא קור,אך יתכן כפי שציינת שרעידות יגרמו מפחד,התרגשות חוסר בויטמינים ותזונה לקוייה.
בהקשר לחיקוי הילד,זה לא נראה לי שזהו המצב אבל למדתי שהכל יתכן.
בכל אופן נסי לעקוב ולראות מתי נוצרים הרעידות ובאיזה הקשר (אם יש כזה) ואלי תמצאי את הסיבה.
בהצלחה עם התוכון.
בהקשר לחיקוי הילד,זה לא נראה לי שזהו המצב אבל למדתי שהכל יתכן.
בכל אופן נסי לעקוב ולראות מתי נוצרים הרעידות ובאיזה הקשר (אם יש כזה) ואלי תמצאי את הסיבה.
בהצלחה עם התוכון.
יכול להיות שזה מקור מאמת, למרות שהוא נמצא בגינה בפינה חצי מוצלת חצי בשמש, אני אחקה ואראה עם הרעידות עוברות.
יש לי גם זוג קוקוטלים ורציתי לשאול העם אוכל לתת להם את אותו סוג אוכל, אני מאכילה את הקוקוטלים בדוחן עם מאט גרעיני חמניה, לחם ומעט פרות. העם התזונה הזו תהיא טובה גם לתוכון?
לילך
יש לי גם זוג קוקוטלים ורציתי לשאול העם אוכל לתת להם את אותו סוג אוכל, אני מאכילה את הקוקוטלים בדוחן עם מאט גרעיני חמניה, לחם ומעט פרות. העם התזונה הזו תהיא טובה גם לתוכון?
לילך
דוחן עם מעט גרעינים אינה תזונה נכונה,לא לקוקטיילים ולא לתוכון,לקוקטילים תתני תערובת מיוחדת לקוקטילים המכילה סוגי דוחן שונים,דוחן בלבד
אינו מספיק,לתוכון כמובן תערובת הקוקטילים אינה מתאימה מאחר ויש בה מרכיבים שהתוכון לא יגע בהם אבל התזונה שלו צריכה להתבסס על סוגי
זרעים שונים שמעורבבים ביחד ולא דוחן בלבד,בנוסף אפשר להוסיף פירות ירקות (מלבד אבוקדו) ולדאוג שלא ירקיבו בשמש.
אינו מספיק,לתוכון כמובן תערובת הקוקטילים אינה מתאימה מאחר ויש בה מרכיבים שהתוכון לא יגע בהם אבל התזונה שלו צריכה להתבסס על סוגי
זרעים שונים שמעורבבים ביחד ולא דוחן בלבד,בנוסף אפשר להוסיף פירות ירקות (מלבד אבוקדו) ולדאוג שלא ירקיבו בשמש.