כרגע היא יושנת...אצלם אותה מחר ואעלה לפורום...ממש מתוקה
בעיה נוספת שצצה לי,היא אוהבת לטפס על הכתפיים,וברגע שהיא מגיעה אל הכתפיים קשה לי מאוד להוריד אותה,וגם אם אצלחתי לתפוס אותה היא ישר פורסת כנפיים על מנת לקבל שיווי משקל יציב ועפה לפעמים...בקיצור כל הנושא הזה של לעלות על הכתף די קשה לי..מה גם שהבנתי שהיא מרגישה שהיא "הבוס" שהיא על הכתף...
וואי אני חייב לצלם כל פעם משתפים פה ואני מת לשתף גם מחר נארגן לה איזה בוק נעלה חחח
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הבאתי קוקטיילית בגיל חודשיים, היא עוד תגדל?
מנהל: מפקחים
Re: הבאתי קוקטיילית בגיל חודשיים, היא עוד תגדל?
תראה אני את הארה שלי בהתחלה אהבה לעשות את זה,מסיבה אחת פשוטה...התוכים אוהבים להיות גבוה עם זה על כלוב,ועם זה אלינו הבעלים שלהם.
אני עשיתי עם הארה דבר כזה,בהתחלה הייתי נותן לו לטפס אלי לאט לאט נותן לו לשבת אלי ,מביא ממתקים נותן לו לאכול שהיד שלי מאחורה לאט לאט (במיוחד עם ארות לפעמים עם תוקפניות מאוד גם באכלת יד) וככה נותן לה "להתעייף" ואז לאט לאט מושיט את היד והיא עולה לבד.
במקרה שלך ממליץ לקחת אותה לאט לאט,שאני אומר לקחת לאט לאט זה לא להלחיץ אותה לא להגיע למצב שהיא עולה לכתף ,היא קטנה ואתה צריך להתייחס אליה בעדינות ממש ממש,איפשר ביום אחד הכל תן לה להתרגל אלייך תלטף אותה תן לה צופרים,ותאמין לי שתוך זמן קצר היא תעלה על היד שתושיט אותה.
עכשיו אני ממליץ לך לעבוד יותר על הקשר שלך איתה ללטף אותה ,לדבר איתה (כן כן לדבר ממש ככה ) תן לה יחס והכל יהיה בסדר (:
אני עשיתי עם הארה דבר כזה,בהתחלה הייתי נותן לו לטפס אלי לאט לאט נותן לו לשבת אלי ,מביא ממתקים נותן לו לאכול שהיד שלי מאחורה לאט לאט (במיוחד עם ארות לפעמים עם תוקפניות מאוד גם באכלת יד) וככה נותן לה "להתעייף" ואז לאט לאט מושיט את היד והיא עולה לבד.
במקרה שלך ממליץ לקחת אותה לאט לאט,שאני אומר לקחת לאט לאט זה לא להלחיץ אותה לא להגיע למצב שהיא עולה לכתף ,היא קטנה ואתה צריך להתייחס אליה בעדינות ממש ממש,איפשר ביום אחד הכל תן לה להתרגל אלייך תלטף אותה תן לה צופרים,ותאמין לי שתוך זמן קצר היא תעלה על היד שתושיט אותה.
עכשיו אני ממליץ לך לעבוד יותר על הקשר שלך איתה ללטף אותה ,לדבר איתה (כן כן לדבר ממש ככה ) תן לה יחס והכל יהיה בסדר (:
Re: הבאתי קוקטיילית בגיל חודשיים, היא עוד תגדל?
פשוט אל תתן לה להגיע לכתף.
אם היא בכל זאת מנסה תחסום אותה.
אם היא בכל זאת מנסה תחסום אותה.