ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם הכלוב הזה מתאים לקניור גרין ציק
מנהל: מפקחים
Re: האם הכלוב הזה מתאים לקניור גרין ציק
תראה סך הכול זה די גבולי...אפשרי אבל לא הטוב ביותר שתוכל לספק לו בהתחשב בכך שזה תוכי אנרגטי ביותר...

דקל לא התכוונתי20 שקל אלה 200 ברח לי האפס האחרון חחח
200 חדש כלל עגלה והכל מהנילון .... וגם זה יקר כי אפשר להביא ב 150 אבל מזה משנה זה לא מתאים .
200 חדש כלל עגלה והכל מהנילון .... וגם זה יקר כי אפשר להביא ב 150 אבל מזה משנה זה לא מתאים .
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
איפה אתה חי?? 200 שקל עם סטנד אתה תמצא רק בכפר קאסם!!!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
בכפר קאסם זה אפילו יותר זול אני מדבר על הכלוב שבתמונה פלוס סתנד והכל .
מה אתה חושב שביום יום הסוחרים של קאסם לא מוכרים לאנשים ומפיצים בכל הארץ?
חוץ מהסוחרים של קאסם חש ברבה מקומות הינה אני מחפש משהוא דומה אבל יותר גדול לדוד שלי וכבר מצאתי את הכלובהגדול הזה 9831 ב300 חדש דנדש .
מה אתה חושב שביום יום הסוחרים של קאסם לא מוכרים לאנשים ומפיצים בכל הארץ?
חוץ מהסוחרים של קאסם חש ברבה מקומות הינה אני מחפש משהוא דומה אבל יותר גדול לדוד שלי וכבר מצאתי את הכלובהגדול הזה 9831 ב300 חדש דנדש .
1.אם הדיון יהפוך לדיון מכירות תתחילו לקבל הרחקות מבלי שאזהיר.
2. matan_175 אתה מוזמן לפתוח נושא במכירה וקנייה ואני מתחייב לרכוש ממך בתור התחלה 10 כלובים 9831 במיידי .
סיפורים יש בלי סוף מעשים אין.
3. הדיון על גודל כלוב מתאים ולא על מחירים וסוחרים , תיצמדו לדיון בבקשה, לא אעיר שנית!
2. matan_175 אתה מוזמן לפתוח נושא במכירה וקנייה ואני מתחייב לרכוש ממך בתור התחלה 10 כלובים 9831 במיידי .
סיפורים יש בלי סוף מעשים אין.
3. הדיון על גודל כלוב מתאים ולא על מחירים וסוחרים , תיצמדו לדיון בבקשה, לא אעיר שנית!
יש לי אותו כלוב לדררה
רק בלי המעמד.מחר אני ימדוד ויצלם אותן
רק בלי המעמד.מחר אני ימדוד ויצלם אותן

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
טוב אבל כמו שאמרתי כבר קנו את הכלוב ואין כלובים באילת אז אני ואחי בונים כלוב ענקק