ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נסיעה לנופש\הבאת קוקטייל נוסף
מנהל: מפקחים
נסיעה לנופש\הבאת קוקטייל נוסף
ככה,אני נוסע בתאריכים הבאים לנופש: 21.7-24.7 ו-30.7-4.7
האם זוהי לא תקופה טובה להביא קוקטייל נוסף כי יוצא שכמעט כל סוף החודש אני לא יהיה בבית....?
האם זוהי לא תקופה טובה להביא קוקטייל נוסף כי יוצא שכמעט כל סוף החודש אני לא יהיה בבית....?

Re: נסיעה לנופש\הבאת קוקטייל נוסף
זה ממש חשוב שאני יביא אחרי..אין מצב שההחתמה לא תהרס....?פשוט אם את אומרת אחרי כל הטיולים זה עוד המון זמן זה עוד משהו כמו חודש 3 שבועות

אני בן זה דבר ראשון.
דבר שני עדיף בשביל התוכי שתחכה עוד זמן כדי שלא תעלם לו פתאום באותו זמן שהוא מתחיל רק להכיר אותך.
דבר שני עדיף בשביל התוכי שתחכה עוד זמן כדי שלא תעלם לו פתאום באותו זמן שהוא מתחיל רק להכיר אותך.

וחוץ מזה, שלושה שבועות זה לא כל כך הרבה זמן...
צודק, ממש כדאי שתביא אחרי הטיולים, זה לא טוב להשאיר אותו לבד בבית לכ"כ הרבה זמן ועוד כשהוא לא מכיר אותך...3145 כתב:אני בן זה דבר ראשון.
תודה קיבלתי החלטה,ביטלתי היום עם הבנאדם ,ארכוש אחרי שאחזור מתקופת הנופשים