מה המידות של הכלוב המעוגל?
מה המידות של A10?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב עם גג ישר עדיף על כלוב עם גג עגול ?
מנהל: מפקחים
Re: כלוב עם גג ישר עדיף על כלוב עם גג עגול ?
כלוב מעוגל שבתמונה לא טוב אל תקנה חלודה מהר ומתנדנד לא יציב .היה לי קזה לתוכי שלי גם המגש לא יושב בתוך מסגרת רק מגש והליכלוך חופשי בגודל זה טוב אבל קצת מים נשארים זהו הלך היה לי בו קוקטיל.
תראה,תמיד טוב שהכלוב יהיה בצורה "אחידה",קראתי איפשהו ששינוי צורת הכלוב כמו כלובי ארמון או כמו שלך לא טובים ומסתכלים את התוכי...בכל מקרה הכלוב עצמו נראה אחד כזה שיהיה חלוד מהר...אני לא הייתי ממליץ לך עליו..ואם אתה אומר שיש לך אפשרות לA10 אז כבר עדיף אני חושב...מה גם במחיר של A10 ביד 2,אתה יכול למצוא כל כלוב אבל כלוב שרק תרצה גם כלוב שמספיק ל777 גאקויים

- Prince Alex
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
יש לי בדיוק כלוב כזה לסנגל שלי ואני מתכוונת להחליף אותו בקרוב למשהו הרבה יותר גדול ונוח.
לדעתי זה כלוב לא נוח במיוחד, הנה כמה מהסיבות:
- כלוב בגודל כזה בדיוק אבל עם גג לא מעוגל, מפנה הרבה יותר מקום לתליית צעצועים, ומקל העמידה לשינה יכול להיות ממוקם הרבה יותר גבוה.
- הברגים מתחילים להשתחרר אחרי זמן מסויים והכלוב מתנדנד, גם אם מחברים הכי חזק שאפשר.
בכל מקרה, לדעתי אין בו מספיק מקום להציב צעצועי טיפוס והתעמלות ולכן אני כנראה אקנה כלוב כמה שיותר גדול בעוד שהכלוב הזה ישמש לשינה.
לדעתי זה כלוב לא נוח במיוחד, הנה כמה מהסיבות:
- כלוב בגודל כזה בדיוק אבל עם גג לא מעוגל, מפנה הרבה יותר מקום לתליית צעצועים, ומקל העמידה לשינה יכול להיות ממוקם הרבה יותר גבוה.
- הברגים מתחילים להשתחרר אחרי זמן מסויים והכלוב מתנדנד, גם אם מחברים הכי חזק שאפשר.
בכל מקרה, לדעתי אין בו מספיק מקום להציב צעצועי טיפוס והתעמלות ולכן אני כנראה אקנה כלוב כמה שיותר גדול בעוד שהכלוב הזה ישמש לשינה.