ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

חיזור אצל תוכונים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
mor_loft
בקיעה
בקיעה

חיזור אצל תוכונים

שליחה על ידי mor_loft »

בשבועיים האחרונים אני שם לב לתוכונית שלי שהיא החליפה ממקום לבן בדגונית לחום כזה בערך..כל היום הזכר עושה רעשים של כמו "חיזור" והוא מנקה אותה והיא אותו אבל לפעמים היא מאוד תוקפנית אליו שהוא עושה את הקולות האלה עם הניקיון משהו מוזר שהוא בורח ממנה כאילו נבהל ממנה היא באה אחריו חחח זה מצחיק ...האם מישהו יכול להגיד לי מה זה? ולמה השתנה לי פתאום קצת הצבע של הדגונית ?
אסף רחמים
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: יש כינוי

Re: חיזור אצל תוכונים

שליחה על ידי אסף רחמים »

הנקבה הגיע לגיל בגרות של 8-7 חודשים ולכן צבע הדונגית החל להשתנות, מדובר בחיזור של הזכר אל הנקבה שיהיה בהצלחלה ותעדכן. :P
mor_loft
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי mor_loft »

אסף אני בן אדם ששומר מאוד על אופטימיות באמת,אבל כל הזמן הוא רק מחזר אחריה והיא אחריו ,הבאתי את הזוג לפני חודשיים שהיה להם 3 ביצים הנקבה נטשה את הביצים בגלל החלפת הכלוב...מאותו יום היא עברה שתי כלובים הכלוב הנוכחי היא נמצאת בוא חודש בערך אבל אין סימנים של הסתכלות לתא וכאלה...מקווה שבאמת יגיע הרגע כבר שהיא תתעניין בתא הטלה שוב (:
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי aliav56 »

הצבע חום מביע מוכנות לזיווג והשאר תלוי כבר בזוג שלך
אז איך אנו אומרים ? קצת סבלנות הכל יבוא על מקומו בשלום ,
mor_loft
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי mor_loft »

בעזרת השם (: מחכה בקוצר רוח! בכל זאת זוג אנגלי (:
mor_loft
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי mor_loft »

אה ועוד משהו...מה אומר הקטע הזה שהם מנקים כל היום אחד תשני מתנשקים הכל וזה...אבל לפעמים באמצע הנשיקות והנקיון שלהם אחד לשני הנקבה מתעצבנת אליו ממש והוא קופץ ממקל למקל ואז שוב חוזר,או שבכלל הוא קופץ והיא רודפת אחריו,מה זה הגיוני השניה היא סילקה אותו ממנה והיא רודפת אחריו שוב לנקות אותו?! מישהו יכול לענות לי לשאלה הזאת אני השמח
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אתה מכיר זוג בלי חילוקי דעות?.. תמונה

זה טבעי, אם הם מנקים זה את זו ומתנשקים זה מראה על חיבור, המריבות\נשיכות זה נורמלי..
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי aliav56 »

זה חלק מההתנהגות שלהם אבל העיקר שהנקבה לא תריב עים הזכר ריב של כסח חלילה ,
mor_loft
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי mor_loft »

לא ריב של כסח,ההפך הפ מנקים אחד תשני רוב היום ומתנשקים והכל אבל לפעמים היא הגרסיבית אליו ואז רודפת אחריו חחחח זה מצחיק(:
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”