ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סכנה עונת הנחשים !!!!!!
מנהל: מפקחים
Re: סכנה עונת הנחשים !!!!!!
אפשר גם ליפנות לחברה להגנת הטבע בבקשה להתקין ארגזי קינון לבזים ותינשמות כך אפשר ליראות את הטבע ממש בחוץ ולא על המסך

השמים אינם הגבול
Re: סכנה עונת הנחשים !!!!!!
רמי לא התכוונתי לכך,רק להזהיר לעורר את המגדלים שיסתכלו הייטב .
בן באיזה אזור בארץ אתה גר ששם אתה תופס כל הזמן נחשים?
נחשים אוהבים מקומות אפלים כמו מחסן,ומסתתרים בין הפסולות ועשבים.
אלון לעשות קני הטלה לבזים ותנשמות לא רעיון טוב כי תנשמות וגם בזים אוכלים תוכים / ציפורים
אני מכיר מגדלים בצפון שנמייות היו אוכלות להם תוכים מחסלות את בתי הגידול ככה שיש איובים נוספים
חוץ מתוכים,חתולים פתרון טוב נגד עכברים,ואפשר לעשות מחסומים שהם לא יתפסו שום תוכי
נמיות וגם נגד שאר איוביים.או לחילופין כלב מסוג הקטנים פינצרים למי שלא יכול או לא אוהב
את הכלבים הגדולים.גידלתי שומרת ראש דוברמנית שהיתה מבריחה כל חתול שניסה לצוד את התוכים ,גם ילדים שניסו לגנוב
אבל הבאסה איתה היתה שהיא הפריעה לתוכים היתה קופצת על הכלובים,וכיום אני מגדל כלבה אחרת בובה !!!!
ציידת עכברים ולא מתבייש להגיד שיש לי עכברים בבית גידול אין מה לעשות.בית קרקע,יש חול,יש גינה .. לכלוך התוכים עושים
כמה שלא תנקה ..,היא צדה לי אותם כל הזמן
בן באיזה אזור בארץ אתה גר ששם אתה תופס כל הזמן נחשים?
נחשים אוהבים מקומות אפלים כמו מחסן,ומסתתרים בין הפסולות ועשבים.
אלון לעשות קני הטלה לבזים ותנשמות לא רעיון טוב כי תנשמות וגם בזים אוכלים תוכים / ציפורים
אני מכיר מגדלים בצפון שנמייות היו אוכלות להם תוכים מחסלות את בתי הגידול ככה שיש איובים נוספים
חוץ מתוכים,חתולים פתרון טוב נגד עכברים,ואפשר לעשות מחסומים שהם לא יתפסו שום תוכי
נמיות וגם נגד שאר איוביים.או לחילופין כלב מסוג הקטנים פינצרים למי שלא יכול או לא אוהב
את הכלבים הגדולים.גידלתי שומרת ראש דוברמנית שהיתה מבריחה כל חתול שניסה לצוד את התוכים ,גם ילדים שניסו לגנוב
אבל הבאסה איתה היתה שהיא הפריעה לתוכים היתה קופצת על הכלובים,וכיום אני מגדל כלבה אחרת בובה !!!!
ציידת עכברים ולא מתבייש להגיד שיש לי עכברים בבית גידול אין מה לעשות.בית קרקע,יש חול,יש גינה .. לכלוך התוכים עושים
כמה שלא תנקה ..,היא צדה לי אותם כל הזמן