ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

Re: האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?

שליחה על ידי NATANCOHEN »

היא הייתה ישנה על ענף אחר אז לא נראה לי שזו היא
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

תבדוק אם נשברה לו נוצת דם, אם הוא נפל ונופף בכנפיים יכול להיות שנוצה נשברה, זה כואב וגורם לדימום..
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

אני לא מוצא מאיפה ירד לו דם כי זה כבר היה יבש בבוקר ולא מדמם אני יבדוק את הנוצות תעופה שלו עכשיו
תמונה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

לא מצאתי נוצה שבורה או משהו כזה מצאתי פצע קטן שלא מדמם ולא מפריע לו הקטע של לאכול את הקליפות עבר לו והוא יותר יציב אבל עדין קשה לו כי הוא גזור יותר מידי אולי לכל תוכי יש דרך אחרת להביא לחץ ממקום חדש אולי הלחץ גרם לו לאכול את הקליפות והחוסר יציבות נוצר בגלל הגזירה הגרועה וגם בגלל שהרווח בין הסורגים של הכלוב יחסית גדול מתוקית כבר התרגלה אל הרווח באותו יום ששמתי אותה בכלוב אולי לקוקו זה היה יותר קשה בגלל הגזירה הגרועה אבל עכשיו הוא התרגל פחות או יותר עוד כמה זמן הצבע של המקור ישתנה לצבע כמו של מתוקית?(המקור שלו עוד ורוד)
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

תפתח בבקשה נושא חדש עם כותרת מתאימה לשאלות שלא קשורות לנושא "האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?"
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”