ש לי אקלקטוס זכר בין 3 חודשים מוחתם.
הוא שבוע אצלי, והיום הוא התחיל לעשות קול כזה מוזר , כמו חלש כזה.
אני חושב שזה יחס או שהוא רוצה שאני יוציא אותו.
או אולי משהו אחר.
ואני מוציא אותו כל יום חצי שעה.
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אקלקטוס שהתחיל מהיום לעשות קול מוזר
מנהל: מפקחים
Re: אקלקטוס שהתחיל מהיום לעשות קול מוזר
הגאקו שלי עשה את אותו קול +חפירות בתחתית של הכלוב...חצי שעה ממש ממש לא מספיק יחס בשביל גוזל בגילו (בשבילי הוא עוד גוזל) אני מציע שתקדיש טיפה יותר אבל גם לא להשתגע יותר מדי שלא התרגל תמיד להיות איתך ,חייב לתת לו גם לדעת שיש זמן שהוא חייב להיות בכלוב . אבל חצי שעה לדעתי ממש לא מספיקה
מה גודל הכלוב?
מתי הוא משמיע את הקול? כשאתה עובר ליד הכלוב, כשאתה מתקרב\מתרחק מהכלוב..?
אם תוכל תעלה סרטון קצר ליוטיוב ותתן קישור שנשמע ונראה איך הוא מתנהג בדיוק..
במידה ומדובר בניסיון לקבל יחס - צריך להתעלם ממנו כשהוא משמיע את הצליל הזה, אחרת הוא ילמד שכדאי לו להיות רועש\קולני כדי
לקבל ממך יחס או כדי לצאת מהכלוב.
כשהוא שקט, תוציא אותו מהכלוב.
כשהוא בכלוב תדאגו שיהיה לו צעצוע או שניים (בטיחותיים שמתאימים לגילו)
לא חייבים להוציא אותו לזמן קבוע (כל יום 3 שעות\כל יום 4 שעות), תרגילו את התוכי לכל מצב, פעם יותר זמן בחוץ ופעם פחות
אבל חצי שעה זה ממש מעט לדעתי. אפשר לדוגמא לתת לו חצי שעה יחס, ואח"כ שעתיים לתת לו להיות בכלוב כשהכלוב פתוח והוא בוחר אם
להיות בפנים או בחוץ.. למחרת להוציא אותו ל 5 שעות.. למחרת 3 שעות.. שיהיה גיוון
חשוב גם להתייחס אליו כשהוא בכלוב, לתת צ'ופר, לדבר אליו, שלא ירגיש שהוא בבידוד או ששכחנו ממנו..
מתי הוא משמיע את הקול? כשאתה עובר ליד הכלוב, כשאתה מתקרב\מתרחק מהכלוב..?
אם תוכל תעלה סרטון קצר ליוטיוב ותתן קישור שנשמע ונראה איך הוא מתנהג בדיוק..
במידה ומדובר בניסיון לקבל יחס - צריך להתעלם ממנו כשהוא משמיע את הצליל הזה, אחרת הוא ילמד שכדאי לו להיות רועש\קולני כדי
לקבל ממך יחס או כדי לצאת מהכלוב.
כשהוא שקט, תוציא אותו מהכלוב.
כשהוא בכלוב תדאגו שיהיה לו צעצוע או שניים (בטיחותיים שמתאימים לגילו)
לא חייבים להוציא אותו לזמן קבוע (כל יום 3 שעות\כל יום 4 שעות), תרגילו את התוכי לכל מצב, פעם יותר זמן בחוץ ופעם פחות
אבל חצי שעה זה ממש מעט לדעתי. אפשר לדוגמא לתת לו חצי שעה יחס, ואח"כ שעתיים לתת לו להיות בכלוב כשהכלוב פתוח והוא בוחר אם
להיות בפנים או בחוץ.. למחרת להוציא אותו ל 5 שעות.. למחרת 3 שעות.. שיהיה גיוון
חשוב גם להתייחס אליו כשהוא בכלוב, לתת צ'ופר, לדבר אליו, שלא ירגיש שהוא בבידוד או ששכחנו ממנו..
תצלם סרטון שלו עושה את הקול הזה כדי שנוכל לזהות ולהגיד לך על מה מדובר.
אצי שעה זה מעט מאוד זמן.
תוציא אותו כל יום לפחות שעה-שעה וחצי ככה.
כמובן לשנות את הזמנים תמיד ומידי פעם להוציא יותר זמן ומידי פעם פחות כדי שהתוכי יתרגל לזה שאפשר להוציא אותו מתי שרוצים ואין שעה קבועה.
אצי שעה זה מעט מאוד זמן.
תוציא אותו כל יום לפחות שעה-שעה וחצי ככה.
כמובן לשנות את הזמנים תמיד ומידי פעם להוציא יותר זמן ומידי פעם פחות כדי שהתוכי יתרגל לזה שאפשר להוציא אותו מתי שרוצים ואין שעה קבועה.