ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם יש דבר כזה סבב על סבב?
מנהל: מפקחים
האם יש דבר כזה סבב על סבב?
זאת אומרת כאילו הנקבה תדגור,ועוד לא יבקעו הביצים הישנות וכבר תטיל עוד ביצים לאותו סבב?
Re: האם יש דבר כזה סבב על סבב?
כן...
לרוב הנקבות מטילות עוד כשיש גוזלים ככה שכשהביצים שהוטלו בפעם השנייה בוקעים הגוזלים של הטלה ראשונה כבר נגמלים ויוצאים מהקן או לקראת גמילה...
לרוב הנקבות מטילות עוד כשיש גוזלים ככה שכשהביצים שהוטלו בפעם השנייה בוקעים הגוזלים של הטלה ראשונה כבר נגמלים ויוצאים מהקן או לקראת גמילה...

לא אני מדבר על סבב על סבב שעוד לא בקעו! האם יש דבר כזה? ביצים מאוחרות כאילו?!
גם יכול לקרות
רק שאז רוב הסיכויים שלנקבה יהיו הרבה ביצים לדגור עליהם והרבה גוזלים להאכיל במכה אחת...
רק שאז רוב הסיכויים שלנקבה יהיו הרבה ביצים לדגור עליהם והרבה גוזלים להאכיל במכה אחת...

והיא לא תוכל להתמודד עם זה? אני הייתה לי פעם נקבה עם 9 גוזלים והאכילה את כולם
יכול להיות מקרה כזה..
אצלי לא בדיוק אבל בערך - היו 3 ביצים וביום שבקע גוזל ראשון היא הטילה ביצה נוספת, בקע שני עוד ביצה, ובקע שלישי הטילה עוד ביצה אחרונה
נראה לי שהיא הטילה בפעם השנייה רק כי ביצה אחת הייתה לא פורייה (בהטלה ראשונה היו 4 ביצים) והיא רצתה להשלים את החסר..
בכל מקרה אני מאמינה שהיא תצליח להתמודד מבחינת האכלות אם הזכר עוזר, אבל אולי תהיה בעיה עם צפיפות התא כשהם יגדלו..

אצלי לא בדיוק אבל בערך - היו 3 ביצים וביום שבקע גוזל ראשון היא הטילה ביצה נוספת, בקע שני עוד ביצה, ובקע שלישי הטילה עוד ביצה אחרונה
נראה לי שהיא הטילה בפעם השנייה רק כי ביצה אחת הייתה לא פורייה (בהטלה ראשונה היו 4 ביצים) והיא רצתה להשלים את החסר..
בכל מקרה אני מאמינה שהיא תצליח להתמודד מבחינת האכלות אם הזכר עוזר, אבל אולי תהיה בעיה עם צפיפות התא כשהם יגדלו..
יש להם תאים של תוכונים אנגליים (; בעניין הצפיפות אין בעיה בכלל,תודה על התשובה (:
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
כמה זמן מההטלה הריאשונה לשניה עבר?
אצלי גם היה סבב על סבב שסבב הריאשון
לא היה פורה.
בהצלחה
אצלי גם היה סבב על סבב שסבב הריאשון
לא היה פורה.
בהצלחה