שלום לכל חברי הפורום יש לי 3 שאלות ...
הראשונה האים 2 גוזלי קוקוטייל בניי 3 שבועות צריכים חימום בקייץ ....?
(אני ישית מכרתי גוזל יחיד לבן אדם של תוכון אנגלי באותו גיל והוא התפתח והכל סבבה )
שאלה שניה איך אני יודע את כמות האוכל שהגוזלים צריכים לאכול ? לפי העיין עד שהזפק נפוח ויפה ? או לפי כמות של כף מדידה ?
לא החתמה ראשונה אבל הפעם האחרונה שהחתמתי היתה ליפני הרבה זמן ....
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת קוקטייל, חום וכמות אוכל
מנהל: מפקחים
Re: החתמת קוקטייל, חום וכמות אוכל
1.לא צריך בקיץ חימום רק אתה צריך שיהיה לגוזל הרבה לחות אם לא הוא יכול להתייבש.
2.כן, ברגע שהזפק מלא סימן שהגוזל אכל מספיק.
3.כף מדידה תעזור לך ביחס של כמות האבקה של הדייסה למים.
בהצלחה!
2.כן, ברגע שהזפק מלא סימן שהגוזל אכל מספיק.
3.כף מדידה תעזור לך ביחס של כמות האבקה של הדייסה למים.
בהצלחה!
תודה רבה אפשר עוד תגובות או שהבחור סיכם ?
1. לדעתי הם צריכים מקור חימום מדויק לפחות בלילה. אצלנו מאוד קר בלילה וגם בתוך קופסא או כלוב יהיה קר ואם קר האוכל לא מתעכל
וזה סתם יוצר בעיות וסיכונים מיותרים
2. נותנים אוכל לפי המשקל ולא לפי העין או כף מדידה. מה יקרה כשהגוזל מנוצה ואתה לא רואה בעין את הזפק?
שוקלים את הגוזל ונותנים 10% ממשקלו בכל האכלה
עם כף כמו שנאמר אתה מודד יחס מים אבקה להכנת דייסה. 1 כף דייסה + 3 כפות מים זה היחס בד"כ.
3. אין סיבה להקפיץ נושא אחרי 3 שעות, כל עוד הנושא בדף הראשון אין מצב שמישהו יפספס. זה פורום לא צ'אט וכולם פה עונים בהתנדבות
לכן צריך להמתין בסבלנות למענה.
וזה סתם יוצר בעיות וסיכונים מיותרים
2. נותנים אוכל לפי המשקל ולא לפי העין או כף מדידה. מה יקרה כשהגוזל מנוצה ואתה לא רואה בעין את הזפק?
שוקלים את הגוזל ונותנים 10% ממשקלו בכל האכלה
עם כף כמו שנאמר אתה מודד יחס מים אבקה להכנת דייסה. 1 כף דייסה + 3 כפות מים זה היחס בד"כ.
3. אין סיבה להקפיץ נושא אחרי 3 שעות, כל עוד הנושא בדף הראשון אין מצב שמישהו יפספס. זה פורום לא צ'אט וכולם פה עונים בהתנדבות
לכן צריך להמתין בסבלנות למענה.
תודה התכנון להביא משלומי 2 גוזלים ...