ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צביעת פרופילים של הכלוב
מנהל: מפקחים
צביעת פרופילים של הכלוב
שלום,
האם צביעת הפרופילים בצבע אדום יפריע לתוכים מבחינה כלשהי?
האם צביעת הפרופילים בצבע אדום יפריע לתוכים מבחינה כלשהי?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: צביעת פרופילים של הכלוב
הצבע עצמו (מבחינת המראה שלו ולא רכיבים) לא אמור להיות גורם מפריע לתוכי. יחד עם זאת יצא לי לראות תוכי שבגלל צבע לק שינה התנהגותו אך מקרה זה נדיר.
שים לב רק שאין מדובר בצבע רעיל במידה וישנה גישה לתוכים.
שים לב רק שאין מדובר בצבע רעיל במידה וישנה גישה לתוכים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה על התשובה.
יש לי גוף מוכן מפרופילים, צבע הפרופילים הוא שחור, הצבע טיפ טיפה ירד אז אני אקנה או צבע שחור או ירוק לצבוע את הגוף ואז להכין כלוב.
המידות הם 2מטר אורך, 53 ס''מ עומק, מטר שלושים גובה. הכלוב מיועד לזוג גרינים. חשבתי לחלק את הכלוב לשניים שיהיה 2 כלובים אחד מעל השני והמידות יהיו 2 מטר רוחב, 53 ס''מ עומק, 65 ס''מ גובה (במידה והכלוב יהיה חצוי לשניים). לפי דעתכם המידות יתאימו לזוג גרינים מהבחינה של הגובה והעומק (65*53) לעומת הרוחב שהוא 2 מטר?
יש לי גוף מוכן מפרופילים, צבע הפרופילים הוא שחור, הצבע טיפ טיפה ירד אז אני אקנה או צבע שחור או ירוק לצבוע את הגוף ואז להכין כלוב.
המידות הם 2מטר אורך, 53 ס''מ עומק, מטר שלושים גובה. הכלוב מיועד לזוג גרינים. חשבתי לחלק את הכלוב לשניים שיהיה 2 כלובים אחד מעל השני והמידות יהיו 2 מטר רוחב, 53 ס''מ עומק, 65 ס''מ גובה (במידה והכלוב יהיה חצוי לשניים). לפי דעתכם המידות יתאימו לזוג גרינים מהבחינה של הגובה והעומק (65*53) לעומת הרוחב שהוא 2 מטר?
אני הייתי בוחר בצבעים יותר "שקטים" כמו ירוק למשל, גם שחור טוב.
לגבי מידות חלוקת הכלוב תפתח בבקשה נושא עם כותרת מתאימה .
לגבי מידות חלוקת הכלוב תפתח בבקשה נושא עם כותרת מתאימה .
אני גם ממליצה ירוק, צבע טבעי יפה ומרגיע
אדום לא ממליצה בכלוב כי אצלי לפחות התוכים פוחדים בצורה היסטרית מכל דבר בצבע אדום
אדום לא ממליצה בכלוב כי אצלי לפחות התוכים פוחדים בצורה היסטרית מכל דבר בצבע אדום
תודה, אני אצבע או בירוק או בשחור אני אעדכן.