ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גודל כלוב הנ''ל יתאים לזוג גרין צ'יק?
מנהל: מפקחים
גודל כלוב הנ''ל יתאים לזוג גרין צ'יק?
שלום,
יש לי גוף מוכן מפרופילים במידות 2 מטר רוחב, 53 ס''מ עומק, 1.30 גובה.
אם אני אחלק את הכלוב לשני חלקים שיהיו אחד על השני המידות לכל חלק יהיו: 2 מטר רוחב, 53 ס''מ עומק, 65 ס''מ גובה.
המידות יתאימו לזוג גרין צ'יקים מהבחינה הזאת שהרוחב גדול מדי ולעומתו העומק והגובה קטנים מדיי ?
או שעדיף להשאיר את הכלוב איך שהוא ולא לחצות אותו לשניים? שוב אני מזכיר הכלוב מיועד לזוג גרין צ'יקים.
יש לי גוף מוכן מפרופילים במידות 2 מטר רוחב, 53 ס''מ עומק, 1.30 גובה.
אם אני אחלק את הכלוב לשני חלקים שיהיו אחד על השני המידות לכל חלק יהיו: 2 מטר רוחב, 53 ס''מ עומק, 65 ס''מ גובה.
המידות יתאימו לזוג גרין צ'יקים מהבחינה הזאת שהרוחב גדול מדי ולעומתו העומק והגובה קטנים מדיי ?
או שעדיף להשאיר את הכלוב איך שהוא ולא לחצות אותו לשניים? שוב אני מזכיר הכלוב מיועד לזוג גרין צ'יקים.
Re: גודל כלוב הנ''ל יתאים לזוג גרין צ'יק?
הגובה פחות קריטי...
שתי המידות שציינת הינן מידות טובות ומספיקות
שתי המידות שציינת הינן מידות טובות ומספיקות

תשאיר את ה 65 ס"מ בגובה, במקרה הזה הגובה יותר קריטי מאחר והכלוב די ארוך לעומת העומק והגובה, אם הכלוב יהיה נמוך מידי יווצר מין "שרוול" שיקשה עליהם להתעופף מצד לצד.
אלי חשבת נכון, זאת הסיבה ששאלתי את השאלה בגלל שאם התוכים יעופו הרבה הם לא יעופו ישר כמו סרגל והם עפוף גם טיפה לגובה וגם טיפה לצדדים ככה שהם יצטרכו מרחב.
גם לדעתי לא כדאי לחצות את הכלוב..
סבבה שירלי אני אעדכן מה החלטתי.