ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

חדשה באתר ושאלות רבות על קוקטיילים חדשים שברשותי...

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: חדשה באתר ושאלות רבות על קוקטיילים חדשים שברשותי...

שליחה על ידי שירלי87 »

יכול להיות שהנייר מגבת הפריע להם ובגלל זה לא הלכו למטה.. זה גם מונע גישה כי מכסה חלקית את הרשת בצדדים.
הנייר צריך לבוא מתחת לרשת ולא לבלוט החוצה.. קל מאוד לנקות את הרשת אם סופגים את הכרית\מטלית במים חמים.. זה צ'יק צ'ק יורד
אפשר גם להשרות במים קרים מספר דקות וזה ירכך את הצואה ויקל על הניקוי.

טוב שהעלת את הכלוב על כסא תמונה

אם מגדלים צריך לדאוג לתנאי מחייה הולמים. אני לא הייתי מגדלת בכלוב כזה שני קוקטיילים, זה צפוף מדי, מתכון למריבות ותסכול
כי אין להם מקום לעשות שום דבר.. וכתבת אם אני לא טועה שאחד טיפס על השני והם רבו.. אם מגיעים למצב כזה סימן שאין להם מספיק
מקום לזוז
לדעתי אם את רוצה שהתוכי יהיה חברותי כדאי שתשאירי אותו בכלוב שלו, תרגילי אותו אלייך לאט לאט ואת הנקבה תמסרי למקום אחר..
אם הוא לא פעיל זה יכול להיות כי הוא חדש, כי אין צעצועים שמעניינים אותו.. כי אין לו אינטרקציה איתך.. להכניס תוכי נוסף לאו דווקא יפתור
את הבעיה

בהצלחהתמונה
סמל אישי של משתמש
bambokit
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי bambokit »

הנה סרטון שכרגע צילמתי
http://www.f2h.co.il/03i2q4jfxbc0

האפורה פתאום לא מפסיקה לשרוק (אני לא יודעת עם זה נקרא שריקה אבל אולי היא מפחדת בגלל שהיא גבוהה????
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

לא רואה את הסרטון..
אם יש לך אפשרות להעלות ליוטיוב ולשלוח קישור זה יהיה מעולה :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אם תוכלי תעלי בבקשה לאתרים כמו יוטיוב או פליקס, ולא לאתרים שצריך להוריד את הקובץ..

זה לא שריקות פחד, זה פשוט תקשורת..

תוכי לא יפחד אם הוא במקום גבוה בבית, ההיפך, תוכי בריא יעדיף לשבת במקום הכי גבוה שהוא מסוגל להגיע אליו - שם הוא מרגיש הכי מוגן.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”