עכשיו הצצתי,וראיתי 2 מתחתיה קטנים,ומשהו שנראה בצורת גוזל,אבל זה נראה מאובן כזה ומלוכלך מצואה. ממש צואה בצורת גוזל.. ושאלתי את אימא שלי,ומסתבר שזה גוזל שמת,למה הוא מת? ומה לעשות איתו עכשיו? אוף,עצוב לי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
3 ביצים לתוכונים בתא הטלה האם יהיה מקום לגוזלים
מנהל: מפקחים
Re: 3 ביצים לתוכונים בתא הטלה האם יהיה מקום לגוזלים
אוקיי.
עכשיו הצצתי,וראיתי 2 מתחתיה קטנים,ומשהו שנראה בצורת גוזל,אבל זה נראה מאובן כזה ומלוכלך מצואה. ממש צואה בצורת גוזל.. ושאלתי את אימא שלי,ומסתבר שזה גוזל שמת,למה הוא מת? ומה לעשות איתו עכשיו? אוף,עצוב לי
חלק מהגוזלים לא שורדים ומצב זה קיים גם בטבע, אין לך מה להיות עצובה, זהו חלק מהטבע וכך הוא בנוי, החלשים ובעלי הפגמים לא שורדים לרוב.
כן..אבל עכשיו איך אני אוציא אותו משם?
היום אני מכינה להם תהשריה.
תירס,אפונה,שיבולת שועל,כוסמת אורז,חיטה,דוחן לבן וחמניות קטנות. זה יספיק?
והתירס והאפונה קונים אותם לא מבושלים פשוט? וכוסמת אורז,זה משנה עם זה כוסמת אורז או לא? גם שיבולת שועל,איזה? והדוחן הלבן זה נראה לי האוכל שלהם,?
היום אני מכינה להם תהשריה.
תירס,אפונה,שיבולת שועל,כוסמת אורז,חיטה,דוחן לבן וחמניות קטנות. זה יספיק?
והתירס והאפונה קונים אותם לא מבושלים פשוט? וכוסמת אורז,זה משנה עם זה כוסמת אורז או לא? גם שיבולת שועל,איזה? והדוחן הלבן זה נראה לי האוכל שלהם,?
את יכולה להכניס את היד ולהוציא אם את מסוגלת , לרוב הגוזל מתייבש וזהו או שההורים משליכים החמוצה כשהם לקראת יציאת הגוזלים
והכנה לסבב נוסף.
לגבי תערובת ההשרייה, את יכולה בהחלט להשתמש ברכיבים שרשמת על אף שעדיף לרכוש תערובת השרייה מוכנה , למשל בתירס ישנם מספר סוגים והתירס שנמצא בתערובת ההשרייה המוכנה הוא תירס רך יותר. בכל מקרה אם את מנסה נשמח לעדכון.
כל הרכיבים אינם מבושלים .
והכנה לסבב נוסף.
לגבי תערובת ההשרייה, את יכולה בהחלט להשתמש ברכיבים שרשמת על אף שעדיף לרכוש תערובת השרייה מוכנה , למשל בתירס ישנם מספר סוגים והתירס שנמצא בתערובת ההשרייה המוכנה הוא תירס רך יותר. בכל מקרה אם את מנסה נשמח לעדכון.
כל הרכיבים אינם מבושלים .
איפה קונים מוכן באמת?
עדייף לי לקנות מוכן.
והיום ראיתי 4 קליפות מושלכות. יש 4 גוזלים,והגוש נעלם.. אז או שהגוזל חיי. או שלאן הוא נעלם? הצצתי אבל היא מכסה את כולם..ועוד היא מטילה על 2 ביצים. אבל לא יודעת.. כנראה שכולם חיים,אחרת הייתי רואה אותו במקום שראיתי..
עדייף לי לקנות מוכן.
והיום ראיתי 4 קליפות מושלכות. יש 4 גוזלים,והגוש נעלם.. אז או שהגוזל חיי. או שלאן הוא נעלם? הצצתי אבל היא מכסה את כולם..ועוד היא מטילה על 2 ביצים. אבל לא יודעת.. כנראה שכולם חיים,אחרת הייתי רואה אותו במקום שראיתי..
בקשר לגוזל, יתכן שטעית והוא חי ויתכן שהוא מת ולא רואים אותו כי הוא קבור בתחתית.
לגבי רכישת מוצרים את מוזמנת לפרסם בפורום קנייה מכירה מה את צריכה ויפנו אלייך.
לגבי רכישת מוצרים את מוזמנת לפרסם בפורום קנייה מכירה מה את צריכה ויפנו אלייך.