טוב.
אני הולך 90 % להביא זוג תוכונים.
אני רוצה לשים אותם במרפסת,עכשיו הכלוב הוא לא עצום,כלוב מספיק לתוכונים.
הוא סגור מכל הצדדים,רק צד אחד שאני הולך לשים שם רשת פתוח. האם זה בסדר או שגם את הצד הזה אני צריך לכסות לגמרי?
האם זה יפריע להם להתרבות או משהו שהם במרפסת?
תודה רבה.
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריבוי תוכונים במרפסת וסידור הכלוב
מנהל: מפקחים
Re: ריבוי תוכונים במרפסת וסידור הכלוב
המיקום יכול להתאים, צריך לשים לב לכך שהכלוב או לפחות חציו יהיו בצל במהלך היום . במרפסת פתוחה כדאי להתקין רשת כפולה, לעיתים עופות דורסים מצליחים לתפוס את התוכים מבעד לרשת ואפילו לאכול אותם כך שכדאי לחשוב על הגנה.
אוקיי. מה מבחינת קור?
שאני מביא אותם,לשים להם ישר את התא הטלה?
האם צריך לשים בתוך התא הטלה נסורת?
תודה.
שאני מביא אותם,לשים להם ישר את התא הטלה?
האם צריך לשים בתוך התא הטלה נסורת?
תודה.
מה גודל הכלוב? תקח בחשבון שיהיו גוזלים וכדאי שהכלוב יהיה מרווח מספיק שלא יהיה להם צפוף עד שהגוזלים יעברו למקום אחר.
מבחינת קור תוכים בריאים יכולים להתמודד עם הקור בארץ, הם רק צריכים הגנה מרוח ומגשם. חשוב שהגג ו 3 צדדים של הכלוב יהיו ממוגנים
מפני רוח וגשם, ושהחלק החשוף של הכלוב לא יאפשר כניסת רוח חזקה.
בקיץ\בימים לא גשומים חשוב שתהיה הגנה מרוח ורצוי שתהיה להם אפשרות להיות בשמש, כלומר 70% מהכלוב מוצל ו 30% חשוף לשמש
(כשהאוכל, המים ותא ההטלה נמצאים בחלק המוצל)
אפשר לשים להם תא הטלה מיד, אין צורך בנסורת. תא הטלה לתוכונים אמור להיות עם שקע עגול בתחתית התא.
מבחינת קור תוכים בריאים יכולים להתמודד עם הקור בארץ, הם רק צריכים הגנה מרוח ומגשם. חשוב שהגג ו 3 צדדים של הכלוב יהיו ממוגנים
מפני רוח וגשם, ושהחלק החשוף של הכלוב לא יאפשר כניסת רוח חזקה.
בקיץ\בימים לא גשומים חשוב שתהיה הגנה מרוח ורצוי שתהיה להם אפשרות להיות בשמש, כלומר 70% מהכלוב מוצל ו 30% חשוף לשמש
(כשהאוכל, המים ותא ההטלה נמצאים בחלק המוצל)
אפשר לשים להם תא הטלה מיד, אין צורך בנסורת. תא הטלה לתוכונים אמור להיות עם שקע עגול בתחתית התא.
בכלוב לא ענק מידי ולא קטן מידי.. אני בטוח שהוא מספיק לזוג תוכונים.
תודה על התגובה המפורטת.
תודה על התגובה המפורטת.