ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטלים רבים
מנהל: מפקחים
קוקטלים רבים
ערב טוב לכולם יש לי 2 זוגות קוקטילים וזוג תוכונים ויצא לי לראות את הקוקטיל מבריח את התוכון ועכשיו אני שומע המון צרחות של קוקטילים ואני רואה ששני הזכרים רבים הם מרביצים אחד לשני עם המקור שלהם אני מפחד שאחד מהם ייפצע והיום בבוקר קמתי להחליף להם מים וראיתי את אחת מהקערות מים ובתוכה נוזל אדום שמזכיר דם . מה לעשות בישביל שהם לא ימותו ?? שני התאי הטלה בידיוק באותה גובה, יש המון מקלות ומקום לעוף .
Re: קוקטלים רבים
אם הם רבים ממש תפריד אותם בהקדם.
ז''א לכלובים שונים.
ז''א לכלובים שונים.
אבל אין לי כלובים אחרים ואני לא יכול עכשיו לבנות עוד כלוב ואין מצב שאני שם אותם בכלובים הפצפונים שוקנים בחנות חיות ..
איזה שני זכרים רבים? קוקטילים או קוקטילים ותוכונים?
בכל מקרה עדיף להעביר לכלוב קטן בינתיים מאשר להסתכן בכך שהם יהרגו אחד את השני.
בכל מקרה עדיף להעביר לכלוב קטן בינתיים מאשר להסתכן בכך שהם יהרגו אחד את השני.
שני זכרי הקוקטילים רבים .. ואין לי עוד כלוב קטן .. ולשים אותם בכלוב של חצי מטר על חצי מטר ?
אם הם רבים ופוצעים אחד את השני אז בוודאי שעדיף להעביר לכלוב קטן ולא להשאיר ביחד. תאי ההטלה צמודים או קרובים זה לזה?
הם צמודים אחד לשני .. המרחק ביניהם הוא בערך 5 ס"מ והם בידיוק באותו הגובה .
כמו שאמרתי ראיתי בקערת מים דם והסתכלתי על כל התוכים וכולם נראו בסדר . חוץ מלזכר אחד קוקטיל שהיה נראה שיש לו איזה משהו מוזר במקור אבל אבא שלי אומר שזה שום דבר ..
אז אתה אומר שעדיף שהם יחיו בכלוב פיצפון ?
כמו שאמרתי ראיתי בקערת מים דם והסתכלתי על כל התוכים וכולם נראו בסדר . חוץ מלזכר אחד קוקטיל שהיה נראה שיש לו איזה משהו מוזר במקור אבל אבא שלי אומר שזה שום דבר ..
אז אתה אומר שעדיף שהם יחיו בכלוב פיצפון ?
קודם כל תרחיק את התאים זה מזה, 5 ס"מ בין התאים יוצרת חיכוכים רבים, 20-30 ס"מ לפחות או יותר אם יש לך מקום.
אני לא אומר שתתן לתוכים לחיות בכלוב פיצפון , אני אומר שכרגע עדיף להפריד אותם לביטחונם עד למציאת פיתרון, בינתיים עדיף שיהיו בכלוב קטן מאשר יהרגו אחד את השני.
אני לא אומר שתתן לתוכים לחיות בכלוב פיצפון , אני אומר שכרגע עדיף להפריד אותם לביטחונם עד למציאת פיתרון, בינתיים עדיף שיהיו בכלוב קטן מאשר יהרגו אחד את השני.
אם אתה יכול תפריד בינתיים שלא יהיו בעיות
ואם אין אפשרות אז תרחיק את תאי ההטלה כמה שיותר זה מזה
תשים 2 קערות לכל דבר בכלוב (2 קערות מים, 2 קערות לתערובת, 2 קערות לתוספות וכו') ותדאג שיהיו רחוקות זה מזה כלומר
צד אחד עם מים, תערובת, תוספות... ובאזור אחר עוד קערת מים, קערת תערובת, תוספות וכו'
ככה לא יריבו על טריטוריה ומזון
מה גודל הכלוב?
אם יש מקום תצרף זוג קוקטיילים, ואת התוכונים תפריד לכלוב אחר, הם לא צריכים להיות יחד עם הקוקטיילים. הם מיעוט וזה מסוכן להם.
בכלוב עדיף לגדל 3 זוגות ולא 2 כי תמיד יהיה זוג אחד דומיננטי יותר שינסה לגרש את הזוג החלש יותר..
אם יש שלושה זוגות זה פותר את הבעיה. ולא כדאי שיהיה זוג תוכונים עם 3 זוגות קוקטיילים אז תפריד את התוכונים
זו דעתי
בהצלחה
ואם אין אפשרות אז תרחיק את תאי ההטלה כמה שיותר זה מזה
תשים 2 קערות לכל דבר בכלוב (2 קערות מים, 2 קערות לתערובת, 2 קערות לתוספות וכו') ותדאג שיהיו רחוקות זה מזה כלומר
צד אחד עם מים, תערובת, תוספות... ובאזור אחר עוד קערת מים, קערת תערובת, תוספות וכו'
ככה לא יריבו על טריטוריה ומזון
מה גודל הכלוב?
אם יש מקום תצרף זוג קוקטיילים, ואת התוכונים תפריד לכלוב אחר, הם לא צריכים להיות יחד עם הקוקטיילים. הם מיעוט וזה מסוכן להם.
בכלוב עדיף לגדל 3 זוגות ולא 2 כי תמיד יהיה זוג אחד דומיננטי יותר שינסה לגרש את הזוג החלש יותר..
אם יש שלושה זוגות זה פותר את הבעיה. ולא כדאי שיהיה זוג תוכונים עם 3 זוגות קוקטיילים אז תפריד את התוכונים
זו דעתי
בהצלחה