כמו שהבנתם לפי הכותרת אני צרך עזרה במיקום המקלות בכלוב החדש
הערות:
-התא יהיה בצד שמאל למעלה
-המקל שיש בכלוב יורד..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה במיקום מקלות בכלוב
מנהל: מפקחים
Re: עזרה במיקום מקלות בכלוב
* למקם את המקלות במרחק רב אחד מהשני, כדי שהתוכי יפעיל את שרירי התעופה כמה שיותר.
* למקם אותם קרוב לכלי האוכל והשתייה, כדי שלתוכי תהיה גישה.
*לא למקם מעל כלי האוכל/שתייה, כדי שהצואה לא תיפול עליהם ותגרום לזיהום.
לפי גודל הכלוב אני מאמין שהוא יכיל זוג אחד, אז ככה ששני מקלות יספיקו.
* למקם אותם קרוב לכלי האוכל והשתייה, כדי שלתוכי תהיה גישה.
*לא למקם מעל כלי האוכל/שתייה, כדי שהצואה לא תיפול עליהם ותגרום לזיהום.
לפי גודל הכלוב אני מאמין שהוא יכיל זוג אחד, אז ככה ששני מקלות יספיקו.

אני הייתי שמה ככה:
2 מקלות מקבילים למעלה, מצד ימין לצד שמאל, רחוקים זה מזה ככל הניתן, כשאחד מהם מגיע קרוב לכניסה לתא הטלה כדי שיהיה קל
לעלות ממנו למקל התא.
2 מקלות מקבילים למטה, מהצד האחורי לצד הקדמי, רחוקים זה מזה ככל הניתן, כשבמרכז ממול אחד המקלות יש כלי אוכל ומים.
שמים במרכז כדי שאם התוכי עומד על אחד המקלות למעלה בצדדים - הוא לא ילשלש לכלי האוכל/המים. אם תשים 1-2 ענפים קצת מעוגלים או עם זווית/מפוצלים, כלומר לא ישרים כמו מקל מעובד, זה יוסיף עניין ומומלץ לדעתי,
העיקר שהעובי של המקל יתאים לתוכי.
בהצלחה
2 מקלות מקבילים למעלה, מצד ימין לצד שמאל, רחוקים זה מזה ככל הניתן, כשאחד מהם מגיע קרוב לכניסה לתא הטלה כדי שיהיה קל
לעלות ממנו למקל התא.
2 מקלות מקבילים למטה, מהצד האחורי לצד הקדמי, רחוקים זה מזה ככל הניתן, כשבמרכז ממול אחד המקלות יש כלי אוכל ומים.
שמים במרכז כדי שאם התוכי עומד על אחד המקלות למעלה בצדדים - הוא לא ילשלש לכלי האוכל/המים. אם תשים 1-2 ענפים קצת מעוגלים או עם זווית/מפוצלים, כלומר לא ישרים כמו מקל מעובד, זה יוסיף עניין ומומלץ לדעתי,
העיקר שהעובי של המקל יתאים לתוכי.
בהצלחה

בנוסף לנאמר אני ממליץ להתקין מאכילות מסתובבות כך שהחלפת המזון לא תהיה כרוכה בפתיחת הדלת והסתכנות בכך שתוכי יברח.
ההיתי שם 2 ..........
אביהו אני הייתי מסדר ככה:
2 כלי מים (במקרה שהמים בכלי מסויים יתלכלכו הם יוכלו לשתות מהכלי השני)
כלי אחד של אוכל (תערובת/כופתיות או מה שאתה נותן להם כבסיס קבוע)
כלי אחד של תוספות כמו פירות וירקות/תערובת השרייה.
והצבע הכחול זה משחק.
והצבעים האדומים זה כמובן מקלות עמידה.
והייתי מכין גם דלתות שעולות לכיוון מעלה לא קשה לעשות את זה (אני מתכוון לדלתות כמו שיש בכלוב B423 למשל לכלי אוכל, אלה פתחים מעולים לכלי אוכל או אם לא מפריע לך אתה יכול גם להשתמש בדלת המקורית.
2 כלי מים (במקרה שהמים בכלי מסויים יתלכלכו הם יוכלו לשתות מהכלי השני)
כלי אחד של אוכל (תערובת/כופתיות או מה שאתה נותן להם כבסיס קבוע)
כלי אחד של תוספות כמו פירות וירקות/תערובת השרייה.
והצבע הכחול זה משחק.
והצבעים האדומים זה כמובן מקלות עמידה.
והייתי מכין גם דלתות שעולות לכיוון מעלה לא קשה לעשות את זה (אני מתכוון לדלתות כמו שיש בכלוב B423 למשל לכלי אוכל, אלה פתחים מעולים לכלי אוכל או אם לא מפריע לך אתה יכול גם להשתמש בדלת המקורית.
- קבצים מצורפים
-
- IMG_0147 %281296 x 968%29.jpg (25.39 KiB) נצפה 3038 פעמים