ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חיבור בין דררה לאלכסנדרין.
מנהל: מפקחים
Re: חיבור בין דררה לאלכסנדרין.
משפחה תוקפנית ביותר ובתך שבכלוב של האכלת יד ..... אפילו אם הם בחוץ אחד ליד השני אסור להשאיר אותם לבד בקלות האלכסנדרין יכל לפגועה בדררה ממש בקלות ............
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
חמוד הדררה!
גם שלי עושה קולות מצחיקים דומים
רק שיזהר מפוקר למה היא עצבנית עליו..
תראה איך האישונים שלה מתכווצים...
גם שלי עושה קולות מצחיקים דומים
רק שיזהר מפוקר למה היא עצבנית עליו..
תראה איך האישונים שלה מתכווצים...

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
חחחחחחח לא זה לא ככה.. פוקר לא עצבנית עליו או משהו.. פשוט לא מתייחסת אליו או משהו..
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
היא מדברת ? מה קרה בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר דררות מדברות? אין ספק שדררה זה תוכי מדהים
איזה מתוק פיוי..!
אני חושבת שאתה טועה בגיל שלו כי בגיל שנתיים כבר היה אמור להיות לו פס כהה בצוואר
ואצלו זה עדיין בהיר יחסית.. לפחות ככה נראה לי
בכל מקרה מצפייה בסרטון הזה ובסרטון אחר (עם הבקבוק על הכלוב של הקוקטיילים) לדעתי הם מסתדרים בסדר ואני לא רואה
חיכוך או בעייתיות כלשהי ביניהם...
קודם כל בסרטון ששמת רואים שהוא נוגע בה עם המקור ומנסה לתקשר/להרשים אותה, והיא לא תוקפת או מנסה לגרש אותו
סימן שלא מפריע לה הניסיון שלו להתקרב.
אישונים מכווצים מסמנים אגרסיביות או כעס כשזה מלווה לרוב בסימור נוצות, ואולי גם הרמת כתפיים - בקיצור כשהתוכי נראה "גדול" יותר ,
ולרוב גם מלווה בניסיון לנשוך (התוכי "מנקר" לכיוון ה"פולש" עם מקור פתוח, ואולי גם נוהם תוך כדי).
לעומת זאת, אישונים מכווצים כשהגוף רגוע והתוכי שליו, מסמן תקשור חיובי. אצלי לדוגמה כל פעם כשרמבו מנסה להאכיל אותי הוא מכווץ
אישונים ומתחיל להרים ולהוריד את הראש מהר, או כשהוא רוצה ליטוף ואני מתקרבת אליו הוא מכווץ אישונים ומסובב את הראש כדי שאני
אלטף לו את הצוואר... כשמישהו אחר מתקרב אליו הוא מכווץ אישונים וסומר נוצות בראש = כועס ומאיים.
לפעמים גם כשתוכים מדברים הם מכווצים אישונים - גם במקרה הזה זה מסמן תקשורת חיובית.
שנית, בסרטון השני שראיתי, פוקר מנסה להוציא אוכל מהבקבוק, וכשהוא מתקרב ולוקח גם - היא לא מנסה לתקוף או לגרש.
במידה והוא היה נחשב "עוין" או "יריב" מבחינתה, היא הייתה מרחיקה אותו מהמזון "שלה" או מגרשת אותו כשהוא ניסה להתקרב אליה..
אז לדעתי בכלוב מרווח הם כן יכולים להסתדר, כמובן אתה בבית ומשגיח מדי יום אז אני לא רואה בעיה עם זה. אם תראה שינוי ביחסים
ביניהם תצטרך להפריד.
יש תוכים שמתיידדים עם כלבים וחתולים, וראיתי סרטון של תוכון שרוכב על גב של ג'אקו.. אז הכל אפשרי.
לסיכום לדעתי הם מסתדרים ואפשר לגדל אותם יחד - למרות שאני מסכימה עם כך שרצוי שכל אחד יהיה בכלוב משלו.
קח בחשבון שבהמשך הם עלולים להיות פחות חברותיים כלפיך כי הם יתחברו זה לזו.
אני חושבת שאתה טועה בגיל שלו כי בגיל שנתיים כבר היה אמור להיות לו פס כהה בצוואר
ואצלו זה עדיין בהיר יחסית.. לפחות ככה נראה לי
בכל מקרה מצפייה בסרטון הזה ובסרטון אחר (עם הבקבוק על הכלוב של הקוקטיילים) לדעתי הם מסתדרים בסדר ואני לא רואה
חיכוך או בעייתיות כלשהי ביניהם...
קודם כל בסרטון ששמת רואים שהוא נוגע בה עם המקור ומנסה לתקשר/להרשים אותה, והיא לא תוקפת או מנסה לגרש אותו
סימן שלא מפריע לה הניסיון שלו להתקרב.
אישונים מכווצים מסמנים אגרסיביות או כעס כשזה מלווה לרוב בסימור נוצות, ואולי גם הרמת כתפיים - בקיצור כשהתוכי נראה "גדול" יותר ,
ולרוב גם מלווה בניסיון לנשוך (התוכי "מנקר" לכיוון ה"פולש" עם מקור פתוח, ואולי גם נוהם תוך כדי).
לעומת זאת, אישונים מכווצים כשהגוף רגוע והתוכי שליו, מסמן תקשור חיובי. אצלי לדוגמה כל פעם כשרמבו מנסה להאכיל אותי הוא מכווץ
אישונים ומתחיל להרים ולהוריד את הראש מהר, או כשהוא רוצה ליטוף ואני מתקרבת אליו הוא מכווץ אישונים ומסובב את הראש כדי שאני
אלטף לו את הצוואר... כשמישהו אחר מתקרב אליו הוא מכווץ אישונים וסומר נוצות בראש = כועס ומאיים.
לפעמים גם כשתוכים מדברים הם מכווצים אישונים - גם במקרה הזה זה מסמן תקשורת חיובית.
שנית, בסרטון השני שראיתי, פוקר מנסה להוציא אוכל מהבקבוק, וכשהוא מתקרב ולוקח גם - היא לא מנסה לתקוף או לגרש.
במידה והוא היה נחשב "עוין" או "יריב" מבחינתה, היא הייתה מרחיקה אותו מהמזון "שלה" או מגרשת אותו כשהוא ניסה להתקרב אליה..
אז לדעתי בכלוב מרווח הם כן יכולים להסתדר, כמובן אתה בבית ומשגיח מדי יום אז אני לא רואה בעיה עם זה. אם תראה שינוי ביחסים
ביניהם תצטרך להפריד.
יש תוכים שמתיידדים עם כלבים וחתולים, וראיתי סרטון של תוכון שרוכב על גב של ג'אקו.. אז הכל אפשרי.
לסיכום לדעתי הם מסתדרים ואפשר לגדל אותם יחד - למרות שאני מסכימה עם כך שרצוי שכל אחד יהיה בכלוב משלו.
קח בחשבון שבהמשך הם עלולים להיות פחות חברותיים כלפיך כי הם יתחברו זה לזו.
תודה על התגובה שירלי,וכן אני לוקח הכול בחשבון.
בנוגעל לגיל זה סירטון קצת ישן.. והפס של היום מושלם.. אני בקרוב יעלה תמונה.
אני עוד מעט ישים אותם באותו כלובים לאיזה חצי שעה ככה ויבדוק מה הולך..
ואז יפריד וככה כול יום יעלה בהדרגה..
בנוגעל לגיל זה סירטון קצת ישן.. והפס של היום מושלם.. אני בקרוב יעלה תמונה.
אני עוד מעט ישים אותם באותו כלובים לאיזה חצי שעה ככה ויבדוק מה הולך..
ואז יפריד וככה כול יום יעלה בהדרגה..
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"