תמיד כשאני מחתים גוזלים אני בספק,
כשהם כבר מתחילים לאכול לבד הם פשוט לא מפסיקים!! והזפק שלהם מתמלא... ואני רוצה לתת להם ארוחה/חצי ארוצה נוספת לחיזוק...
אבל הזפק שלהם מלא. ואני לא רוצה למנוע מהם לאכול אוכל מוצק (על ידי זה שאני יוציא להם את האוכל מהכלוב)
(בדרך כלל אני פשוט לא מאכיל אותם... ואני כן רוצה להאכיל אותם אז פשוט בשביל לא לגרום נזק אני כבר מעדיף לא להאכיל אותם.)
אז אסור לי להאכיל אותם גם כאשר הזפק מלא מדוחן?
יש לי שאלה לאלי (אני לא יודע אם זה המקום לשאול אותה, אבל עדיין אני חושב שעדיף לשאול אותו פה מאשר לשאול אותו בפרטי כי ככה גם אחרים באתר יוכלו ללמוד מזה...)
אלי, כשאתה מוכר את הגוזלים שלך אתה נותן לקונים קצת דייסה ומזרק נכון?
כמה פעמים אתה אומר להם שהם צריכים להאכיל אותו?
והם נותנים לו את האוכל כאשר זפק מלא בדוחן?
תודה רבה לעוזרים!
(שאר השאלות לא מופנות לאלי ככה שכל אחד יכול לענות עליהם...)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גמילת גוזלים
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
גמילת גוזלים
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
Re: גמילת גוזלים
לתוכים שאוכלים דוחן כמו שאתה מתאר צריך להוריד את הארוחות בהדרגה עד להפסקת תן המזון.
אם אתה עדיין רוצה לתת דייסה לתקופה נוספת לאחר הגמילה אתה יכול לתת כמות קטנה ( 2ML ) לאט לאט תוך כדי ליטוף ומגע, הארוחה הנוספת ניתנת רק בשביל הקשר ובכמות קטנה ולכן ניתנת באיטיות ותוך כדי מגע .
אני מספק לרוכשים ממני דייסה ומדריך אותם כיצד לתת את הדייסה, מדובר לרוב בארוחה אחת קטנה כאשר כפי שציינתי ניתנת לחיזוק הקשר וניתנת תוך כדי הרבה ליטופים ודיבור אל התוכי כאשר מטרתה ליצור קירבה של התוכי למגדל ולהיפך.
אם אתה עדיין רוצה לתת דייסה לתקופה נוספת לאחר הגמילה אתה יכול לתת כמות קטנה ( 2ML ) לאט לאט תוך כדי ליטוף ומגע, הארוחה הנוספת ניתנת רק בשביל הקשר ובכמות קטנה ולכן ניתנת באיטיות ותוך כדי מגע .
אני מספק לרוכשים ממני דייסה ומדריך אותם כיצד לתת את הדייסה, מדובר לרוב בארוחה אחת קטנה כאשר כפי שציינתי ניתנת לחיזוק הקשר וניתנת תוך כדי הרבה ליטופים ודיבור אל התוכי כאשר מטרתה ליצור קירבה של התוכי למגדל ולהיפך.
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
הבנתי.
אני יודע שהגמילה צריכה להתבצע בהדרגה... אבל אחרי שהורדתי את ארוחת הבוקר הם כבר התחילו לאכול לבד ולמלא את הזפק לגמרי!
אבל לא ענית לי על השאלה, מותר לי להאכיל אותם על זפק מלא בדוחן?
אז לתת להם ארוחה אחת ביום של 2CC על זפק מלא? (כל יום? או פעם ביום באיזה יום שאני רוצה?) פשוט לתת להם ארוחה אחת ביום של 2CC למספר ימים?
ולקונים שלך אתה אומר להאכיל רק פעם אחת וזהו? (לא לא כל יום פעם אחת נכון?)
אני יודע שהגמילה צריכה להתבצע בהדרגה... אבל אחרי שהורדתי את ארוחת הבוקר הם כבר התחילו לאכול לבד ולמלא את הזפק לגמרי!
אבל לא ענית לי על השאלה, מותר לי להאכיל אותם על זפק מלא בדוחן?
אז לתת להם ארוחה אחת ביום של 2CC על זפק מלא? (כל יום? או פעם ביום באיזה יום שאני רוצה?) פשוט לתת להם ארוחה אחת ביום של 2CC למספר ימים?
ולקונים שלך אתה אומר להאכיל רק פעם אחת וזהו? (לא לא כל יום פעם אחת נכון?)
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אתה יכול לתת מעט דייסה גם אם התוכים אוכלים דוחן, לא יקרה להם כלום.
בעיקרון תוכי שאוכל באופן עצמאי יכול לקבל מעט דייסה אבל לא בצורה כזאת שזה יבוא על חשבון אכילת מזון מוצק.
הרוכשים ממני מקבלים הדרכה במקום וההחלטות מתקבלות על פי המצב הכללי .
בעיקרון תוכי שאוכל באופן עצמאי יכול לקבל מעט דייסה אבל לא בצורה כזאת שזה יבוא על חשבון אכילת מזון מוצק.
הרוכשים ממני מקבלים הדרכה במקום וההחלטות מתקבלות על פי המצב הכללי .