ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצים בתא הטלה דגירה והחתמה
מנהל: מפקחים
Re: ביצים בתא הטלה דגירה והחתמה
כל מה שציינת לא יכול להתאים , אם הוא נמצא בחוץ או בכלוב עם תוכים אחרים למה להחתים את התוכי? תוכי מוחתם צריך להיות בבית עם בני אדם .
מסכימה עם אלי. תוכים חיים בלהקות בטבע, הם בעלי חיים חברתיים ולא מתבודדים, בגלל זה כשמרגילים תוכי לבני אדם - חייבים לגדל אותו
בחברתנו, ולא מבודד או במחסן או במרפסת... תוכי צריך להיות חלק מהמשפחה, לראות אותנו ולשמוע אותנו ולקבל מאיתנו יחס,
פשוט להיות ה"להקה" שלו.
הוא הוריד את זה עכשיו? אם הם לא בתא תבדוק מה קורה בפנים ואם יש ביצה שבורה אפשר להוציא אותה, שלא תסריח שם..
בחברתנו, ולא מבודד או במחסן או במרפסת... תוכי צריך להיות חלק מהמשפחה, לראות אותנו ולשמוע אותנו ולקבל מאיתנו יחס,
פשוט להיות ה"להקה" שלו.
ביצה שלמה לא יכולה להדבק, כנראה הייתה ביצה אחת לא פורייה והם שברו אותה, וחלקים מהביצה נדבקו לנוצות שלו6597 כתב:מצטער על הדאבל עכשיו אני רואה שלזכר דבוקה ביצה לחזה מה זה אומר ? שהוא יוצא מהתא יש לו ביצה דבוקה לחזה שלו אני מפחד שהיא תיפול ותשבר מה לעשות ??
הוא הוריד את זה עכשיו? אם הם לא בתא תבדוק מה קורה בפנים ואם יש ביצה שבורה אפשר להוציא אותה, שלא תסריח שם..
הוא לא הוריד אותה וממש כל הביצה דבוקה לחזה שלו . בתא אחד הנקבה דוגרת כל הזמן ובתא השני אין לי גישה לראות מה הולך שם כי הוא מאחורי התא הראשון אבל הרגשתי עם היד שגם שם יש בייצים ..