יש לי קוקטייל, כנראה נקבה, בת חצי שנה, מוחתמת אבל כנראה ההחתמה לא כל כך טובה (לפעמים נושכת קצת ובורחת, לא עולה על היד בדר"כ)..
חשבתי על להביא לה בן זוג בשביל שלא יהיה לה משעמם כשאני בבית הספר וגם בשביל לגדל גוזלים.
מה דעתכם? ההחתמה תהרס? איך למנוע מריבות? איזה גוזלים יצאו לנקבה פנינה וזכר וייט פייס?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הבאת בן זוג לקוקטייל שלי
מנהל: מפקחים
Re: הבאת בן זוג לקוקטייל שלי
אם ההחתמה לא כל כך טובה ומראש היא לא הכי חברותית ההחתמה לא תחזיק מעמד הרבה זמן, תצטרך לתת הרבה יותר יחס מהיום כדי לשפר את ההתנהגות וגם זה לא בטוח שיצליח.
כדי למנוע מריבות יש לחבר ביניהם בהדרגה ע"י הצמדת כלובים נפרדים זה לזו , רק לאחר מספר ימים אפשר לנסות ולחבר . לאחר החיבור כדאי לשים לב שלא מתפתח ריב.
זכר וויטפייס ונקבה פנינה מקבלים:
זכרים נשאי ווייטפייס & פנינה - נקבות רגילות נשאיות ווייטפייס
כדי למנוע מריבות יש לחבר ביניהם בהדרגה ע"י הצמדת כלובים נפרדים זה לזו , רק לאחר מספר ימים אפשר לנסות ולחבר . לאחר החיבור כדאי לשים לב שלא מתפתח ריב.
זכר וויטפייס ונקבה פנינה מקבלים:
זכרים נשאי ווייטפייס & פנינה - נקבות רגילות נשאיות ווייטפייס
היי,
קודם כל אתה בשביל לגדל זוג תוכים אתה צריך להיות מודע לכך שזה יעלה לך בסכום כסף כלשהו, וכמובן אם תרצה להחתים אותם תצטרך אומנת.
לגבי הזוג, אם תביא לה את היחס שמגיע לה וקצת יותר מכיוון שאתה אומר שהיא "מקולקלת" אז אפילו שיש לה בן זוג להחתמה לא יקרה כלום אבל תצטרך כל יום לשחק איתה ולהיות איתה ללא הבן זוג על מנת לשמר את הקשר ביניכם ולנסות יותר להרגיל אותה.
בקשר למריבות בתור התחלה תקנה כלוב לתוכי החדש ותשים אותם בכלוב נפרד, תרגיל את התוכי לבית, לסביבה החדשה לאנשים החדשים וכו'..
לאחר כמה ימים נסה לקחת את שני התוכים ביחד על היד שלך ותבדוק אם הם מסתדרים ככה תעשה בהתחלה ואחרי כמה זמן תוכל כבר להכניס אותם לאותו הכלוב.
לגבי הגוזלים שייצאו אתה מוזמן לעיין כאן:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%9D.html
מקווה שעזרתי,
עמיר
עריכה: לא שמתי לב לתגובה שלך אלי (הפרש ההודעות שלוש דקות, כנראה בזמן ששלחת את ההודעה אני כתבתי
)
קודם כל אתה בשביל לגדל זוג תוכים אתה צריך להיות מודע לכך שזה יעלה לך בסכום כסף כלשהו, וכמובן אם תרצה להחתים אותם תצטרך אומנת.
לגבי הזוג, אם תביא לה את היחס שמגיע לה וקצת יותר מכיוון שאתה אומר שהיא "מקולקלת" אז אפילו שיש לה בן זוג להחתמה לא יקרה כלום אבל תצטרך כל יום לשחק איתה ולהיות איתה ללא הבן זוג על מנת לשמר את הקשר ביניכם ולנסות יותר להרגיל אותה.
בקשר למריבות בתור התחלה תקנה כלוב לתוכי החדש ותשים אותם בכלוב נפרד, תרגיל את התוכי לבית, לסביבה החדשה לאנשים החדשים וכו'..
לאחר כמה ימים נסה לקחת את שני התוכים ביחד על היד שלך ותבדוק אם הם מסתדרים ככה תעשה בהתחלה ואחרי כמה זמן תוכל כבר להכניס אותם לאותו הכלוב.
לגבי הגוזלים שייצאו אתה מוזמן לעיין כאן:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%9D.html
מקווה שעזרתי,
עמיר
עריכה: לא שמתי לב לתגובה שלך אלי (הפרש ההודעות שלוש דקות, כנראה בזמן ששלחת את ההודעה אני כתבתי
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
-
volanderon
- ביצה

תודה רבה על העזרה 
איך אני יכול לחזק את הקשר עם התוכית שלי?
איך אני יכול לחזק את הקשר עם התוכית שלי?
לפי מה שהבנתי אם היא כבר עולה עלייך כל פעם שהיא עושה משהו טוב תצ'פר אותה.
תיקח אותה כל פעם מהכלוב תשחק איתה, מידי פעם תאכיל אותה מחוץ לכלוב (ביד שלך).
ואם לרוב היא לא עולה ליד תתחיל את כל הנושא מהתחלה.
קח צ'ופר תביא לה מחוץ לכלוב(דרך הסורגים), שתתחיל לאכול מהיד שלך, אחרי כמה פעמים כאלה שים לה אצבע ומאחרי האצבע את הצ'ופר ככה שהיא תצטרך לעלות על היד בשביל הצו'פר ולאחר מכן תן לה להיות עלייך שתראה שאתה לא מסוכן לה, תאכיל אותה, תן לה צ'ופרים על מעשים טובים.
ואני מזכיר שום דבר ללא שימוש בכוח וללא ניגוד רצונה (:
לגבי הליטוף, בהתחלה אל תנסה בכלל כי היא עדיין נרתעת מהמגע וזה ברור, עד שהיא לא עולה לך על היד בלי בעיות ונותנת לך לשחק איתה בחופשיות אל תנסה עדיין להתחיל בליטופים, ליטופים זה האחרון ברשימה!
לבינתיים עשה זאת,
מחכה לעדכונים!
תיקח אותה כל פעם מהכלוב תשחק איתה, מידי פעם תאכיל אותה מחוץ לכלוב (ביד שלך).
ואם לרוב היא לא עולה ליד תתחיל את כל הנושא מהתחלה.
קח צ'ופר תביא לה מחוץ לכלוב(דרך הסורגים), שתתחיל לאכול מהיד שלך, אחרי כמה פעמים כאלה שים לה אצבע ומאחרי האצבע את הצ'ופר ככה שהיא תצטרך לעלות על היד בשביל הצו'פר ולאחר מכן תן לה להיות עלייך שתראה שאתה לא מסוכן לה, תאכיל אותה, תן לה צ'ופרים על מעשים טובים.
ואני מזכיר שום דבר ללא שימוש בכוח וללא ניגוד רצונה (:
לגבי הליטוף, בהתחלה אל תנסה בכלל כי היא עדיין נרתעת מהמגע וזה ברור, עד שהיא לא עולה לך על היד בלי בעיות ונותנת לך לשחק איתה בחופשיות אל תנסה עדיין להתחיל בליטופים, ליטופים זה האחרון ברשימה!
לבינתיים עשה זאת,
מחכה לעדכונים!
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11