ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הקקי של התוכי שלי נוזלי מהרגיל
מנהל: מפקחים
הקקי של התוכי שלי נוזלי מהרגיל
הוא התחיל לעשות קקי שמסביבו מים, והוא לא אכל תפוח או פרי אחר כבר יומיים ועכשיו ראיתי שהקקי שלו נוזלי.
הוא לא מנופח והוא עדיין מאוד פעלתן ומצייץ מלא ולא נראה כאילו משהו לא בסדר איתו.
אולי זה ככה בגלל שבוקר? לא נראה לי שהוא חולה ואין לי וטרינר לתוכים באילת
הוא לא מנופח והוא עדיין מאוד פעלתן ומצייץ מלא ולא נראה כאילו משהו לא בסדר איתו.
אולי זה ככה בגלל שבוקר? לא נראה לי שהוא חולה ואין לי וטרינר לתוכים באילת
Re: הקקי של התוכי שלי נוזלי מהרגיל
תציין בבקשה את סוגו של התוכי.
אם התוכי פעיל ולא מופיעים סימפטומים של מחלה אין צורך לרוץ לוטרינר, פשוט להמתין ולעקוב, לעיתים התוכים מרבים בשתייה והלשלשת הופכת נוזלית יותר.
אם התוכי פעיל ולא מופיעים סימפטומים של מחלה אין צורך לרוץ לוטרינר, פשוט להמתין ולעקוב, לעיתים התוכים מרבים בשתייה והלשלשת הופכת נוזלית יותר.
הוא גרין צ'יק יולו סידד. הוא בן
הוא פעיל ואני לא רואה אצלו סימני מחלה, לפעמים הוא טיפלה נפוח אבל פשוט קר בבית, ופעמים הוא עושה רעש כזה של התעטשות קטנה (הוא השפריץ לי נזלת של תוכים על כל הפנים חח...)
הוא פעיל ואני לא רואה אצלו סימני מחלה, לפעמים הוא טיפלה נפוח אבל פשוט קר בבית, ופעמים הוא עושה רעש כזה של התעטשות קטנה (הוא השפריץ לי נזלת של תוכים על כל הפנים חח...)
לתוכים לא צריכה להיות נזלת, אם הוא מנוזל זה לא סימן טוב.
יכול להיות שהוא הצטנן.. כדאי לשים ליד הכלוב מנורת שולחן (עדיף לקנות מנורה כמו של זוחלים, כזו שלא מפיצה אור, ומיועדת לחימום)
הוא צריך להיות בטמפרטורה 28-29 מעלות, ולשים אוכל ומים זמינים
עד שתראה שיפור (אין נזלת, לשלשת מוצקה)
לא לשים את המנורה קרוב מדי, ותשגיח: אם הוא עומד קרוב למנורה, היא ממוקמת טוב. אם הוא מתרחק למרכז הכלוב, עדיין בסדר.
אם הוא מתרחק לצד הכי רחוק מהמנורה - היא קרובה מדי, וצריך להרחיק אותה.

הוא צריך להיות בטמפרטורה 28-29 מעלות, ולשים אוכל ומים זמינים
עד שתראה שיפור (אין נזלת, לשלשת מוצקה)
לא לשים את המנורה קרוב מדי, ותשגיח: אם הוא עומד קרוב למנורה, היא ממוקמת טוב. אם הוא מתרחק למרכז הכלוב, עדיין בסדר.
אם הוא מתרחק לצד הכי רחוק מהמנורה - היא קרובה מדי, וצריך להרחיק אותה.

אתה מתכוון נזלת או רוק כזה מהאפצ'י?6543 כתב:הוא גרין צ'יק יולו סידד. הוא בן
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
התכוונתי לומר שהוא בן 7 חודשים בטעות רשמתי רק בן (אני אל יודע אם הוא בן)
ואין לו נזלת בנחיריים, כשהוא התעטש עלי אז היה עלי נוזל כזה יכול להיות שזה רוק. כי אם מסתכלים על הנחיריים שלו הם די יבשות ואין נזלת.
אני אשים לו מנורת חימום באזור של הכלוב.
אבל הוא פעיל מאוד, הוא ממש היפראקטיבי אז אני לא חושב שהוא חולה
ואין לו נזלת בנחיריים, כשהוא התעטש עלי אז היה עלי נוזל כזה יכול להיות שזה רוק. כי אם מסתכלים על הנחיריים שלו הם די יבשות ואין נזלת.
אני אשים לו מנורת חימום באזור של הכלוב.
אבל הוא פעיל מאוד, הוא ממש היפראקטיבי אז אני לא חושב שהוא חולה
אם אין סימני מחלה מיותר לחמם את הכלוב. פשוט תעקוב ותראה שהוא בסדר.