ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי נכנס לתוך דלי מים עם איזשהו חומר של סבון!!!
מנהל: מפקחים
Re: התוכי נכנס לתוך דלי מים עם איזשהו חומר של סבון!!!
מהלחץ שבו הוא היה שרוי, כשהתוכי בלחץ הוא מאבד הרבה אנרגיה ולכן הוא הופך להיות מכונס בעצמו ולא פעיל.
תודה אלי ושירלי.
שירלי לגבי איך שהוא עכשיו אז חוץ ממה שאמרתי בהתחלה שהוא ניסה לנשוך והוציא נשיפות אז לא ואפילו אין בעיות בכלל.
ובקשר לכלי באמת בכלל לא נעים כולו התרטב לא נשאר מקום אחד יבש מרגל ועד ראש..
הוא אפילו נותן לי ללטף קצת פחות אבל נותן.
הוא אוכל ו.. זהו.
לגבי שתיה עדיין הוא לא שתה נקווה לעוד.
*נס החנוכה שלי*
שירלי לגבי איך שהוא עכשיו אז חוץ ממה שאמרתי בהתחלה שהוא ניסה לנשוך והוציא נשיפות אז לא ואפילו אין בעיות בכלל.
ובקשר לכלי באמת בכלל לא נעים כולו התרטב לא נשאר מקום אחד יבש מרגל ועד ראש..
הוא אפילו נותן לי ללטף קצת פחות אבל נותן.
הוא אוכל ו.. זהו.
לגבי שתיה עדיין הוא לא שתה נקווה לעוד.
*נס החנוכה שלי*
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
יופי, עדיף שלא תנסה לגעת בו בינתיים, תן לו כמה שעות להתאושש, לנוח..
ואוכל ומים זמינים כמובן
מקווה שהוא יחזור לעצמו מהר
ואוכל ומים זמינים כמובן
מקווה שהוא יחזור לעצמו מהר

אוקיי תודה שירלי.
לבינתיים הוא מתנהג רגיל ובריא כמו שור!
שרק היום מהבוקר עד לפני כשעה פחות או יותר בלי סוף, כל היום סילסולים(ואין לו עדיין 4 חודש
)
רציתי לדעת איך אני אדע אם יכול להיות שיקרה לו משהו בעתיד מהמקרה הזה, ואם כן איזה דבר יכול לקרות?
ולגבי הנושא שפתחתי שהוא "נהם בלי סוף" היום הוא עשה את זה שוב ונהיה לו אדום בנחיריים אני מודאג לגבי זה אבל לא יכלתי לצלם כי היה שבת, בלי נדר אני יצלם ויעלה לפה.
לבינתיים הוא מתנהג רגיל ובריא כמו שור!
שרק היום מהבוקר עד לפני כשעה פחות או יותר בלי סוף, כל היום סילסולים(ואין לו עדיין 4 חודש
רציתי לדעת איך אני אדע אם יכול להיות שיקרה לו משהו בעתיד מהמקרה הזה, ואם כן איזה דבר יכול לקרות?
ולגבי הנושא שפתחתי שהוא "נהם בלי סוף" היום הוא עשה את זה שוב ונהיה לו אדום בנחיריים אני מודאג לגבי זה אבל לא יכלתי לצלם כי היה שבת, בלי נדר אני יצלם ויעלה לפה.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אני מקווה שהוא בסדר....
ומה הכוונה לסילסולים?
ומה הכוונה לסילסולים?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
נשמע שהתוכי התאושש ולא יגרם או נגרם לו נזק, אם הוא "מסלסל" ושורק סימן שהוא מרגיש טוב.
תודה אלי.
להב הכוונה לסילסולים פשוטו כמשמעו..
אם ייצא לי אני אעלה סרטון שלו מסלסל אבל עדיין לא משהו מיוחד כי רק לימדתי אותו סלסול רגיל(הוא מחקה אותי)
להב הכוונה לסילסולים פשוטו כמשמעו..
אם ייצא לי אני אעלה סרטון שלו מסלסל אבל עדיין לא משהו מיוחד כי רק לימדתי אותו סלסול רגיל(הוא מחקה אותי)
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
כנראה שהוא זכר,
כשקנית אותו, אמרתי לך שהוא נראה לי זכר?
כשקנית אותו, אמרתי לך שהוא נראה לי זכר?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
זה שהוא זכר אני בטוח כמעט במאה אחוזים כי הוא עדיין לא בן 4 חודשים וכבר מסלסל לנו פה כל היום.
הא ושקניתי אותו היה לך שניים אמרת לי בטלפון אחד בדוק זכר ואחד לא ידוע ורציתי את הזכר אבל בסוף הוא היה צריך עוד דייסה(זוכר? XD) ובסוף שקניתי אותו אמרתי לך כזה "חח רק שאני לא אקרא לו בשם של בן וייצא שהוא בת" בקיצ-קצ לא ידעת איזה מין הוא
הא ושקניתי אותו היה לך שניים אמרת לי בטלפון אחד בדוק זכר ואחד לא ידוע ורציתי את הזכר אבל בסוף הוא היה צריך עוד דייסה(זוכר? XD) ובסוף שקניתי אותו אמרתי לך כזה "חח רק שאני לא אקרא לו בשם של בן וייצא שהוא בת" בקיצ-קצ לא ידעת איזה מין הוא
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11