ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מעוניין לבנות כלוב
מנהל: מפקחים
מעוניין לבנות כלוב
אני רוצה לבנות כלוב בחצר שלי בסדר גודל של אורך מטר וחצי גובה גם באיזור מטר וחצי אולי טיפה יותר ועומק של משו כמו קצת פחות ממטר.. מישו יודע איפה ניתן להשיג רשתות כמו של כלובים באיזור פ"ת?
הכלוב עומד להית מיועד אך ורק לסוגי פינקים שונים שכרגע מחולקים אצלי בכמה כלובים, איזה דברים אני צריך לקחת עוד בחשבון בבניית הכלוב?
הכלוב עומד להית מיועד אך ורק לסוגי פינקים שונים שכרגע מחולקים אצלי בכמה כלובים, איזה דברים אני צריך לקחת עוד בחשבון בבניית הכלוב?
Re: מעוניין לבנות כלוב
* אני מאמין בכל חנות לחומרי בניין או ברזל..
* אם הכלוב ממוקם בחצר וחשוף לרוחות חשוב מאוד להגן מפני רוחות, גשם, ומזיקים.
* אם הכלוב ממוקם בחצר וחשוף לרוחות חשוב מאוד להגן מפני רוחות, גשם, ומזיקים.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אתה מתכוון לרשת ריבועים ולעשות מסגרת או רשת קשיחה שמגיעה בפלטות?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אני מעדיף רשת קשיחה כדי שיהיה משו יותר איכותי אלא אם כן יש לך הצעה יותר טובה עבורי..
לכל סוג רשת יש את הפלוסים והמינוסים. רשת גמישה מצריכה בניית מסגרת קשיחה שהמשמעות הרבה יותר עבודה ושימוש בחומרים שונים.
היא פחות חזקה מרשת קשיחה אבל מספיק חזקה לסוגי תוכים קטנים וציפורים. לא תוכל להשתמש בכלוב שבנית מרשת גמישה בעתיד לאיכלוס תוכים גדולים ותצטרך להחליף את הר/שת או לבנות כלוב עם רשת עבה יותר.
הפלוס הוא בצפיפות הרשת מה שיכול למנוע כניסת מזיקים .
רשת קשיחה לעומת זאת עמידה יותר, ניתן לבנות כלוב ללא מסגרת (עד גבול מסויים כמובן)קל מאוד לבנות עימה כלוב ואפשר לאכלס בכלוב את כל סוגי התוכים.
לכן אופן בניית הכלוב מאוד ספציפית לכל מגדל ולשיקוליו .
היא פחות חזקה מרשת קשיחה אבל מספיק חזקה לסוגי תוכים קטנים וציפורים. לא תוכל להשתמש בכלוב שבנית מרשת גמישה בעתיד לאיכלוס תוכים גדולים ותצטרך להחליף את הר/שת או לבנות כלוב עם רשת עבה יותר.
הפלוס הוא בצפיפות הרשת מה שיכול למנוע כניסת מזיקים .
רשת קשיחה לעומת זאת עמידה יותר, ניתן לבנות כלוב ללא מסגרת (עד גבול מסויים כמובן)קל מאוד לבנות עימה כלוב ואפשר לאכלס בכלוב את כל סוגי התוכים.
לכן אופן בניית הכלוב מאוד ספציפית לכל מגדל ולשיקוליו .
אז כמו שאמרתי שיהיה רשת קשיחה, הכי בטוח הכי טוב..
ואני צריך רעיונות מכאלו שבנו כזה בעבר לגבי פתחים ברשת איפה כדאי לעשות, וכמה פתחים, ובאיזה צורה לסגור את הפתח?
ואני צריך רעיונות מכאלו שבנו כזה בעבר לגבי פתחים ברשת איפה כדאי לעשות, וכמה פתחים, ובאיזה צורה לסגור את הפתח?
קודם כל תקבע מידות לכלוב שאתה בונה. הפלטות מגיעות במידות של 2*1מטר .
חיבור הפלטות נעשה ע"י קליפסים שמסופקים בדרך כלל במקום הרכישה של הרשתות: את פתחי גישה חותכים ברשת במידה הרצויה ומאותו סוג רשת חותכים במידת הפתח שנוצר ומחברים בצד אחד ע"י הקליפסים במקום צירים.
כדאי לעשות פתחי גישה במקומות שיאפשרו גישה לשים ענפי עמידה ולהגיע פחות או יותר למקומות שונים בכלוב.
חיבור הפלטות נעשה ע"י קליפסים שמסופקים בדרך כלל במקום הרכישה של הרשתות: את פתחי גישה חותכים ברשת במידה הרצויה ומאותו סוג רשת חותכים במידת הפתח שנוצר ומחברים בצד אחד ע"י הקליפסים במקום צירים.
כדאי לעשות פתחי גישה במקומות שיאפשרו גישה לשים ענפי עמידה ולהגיע פחות או יותר למקומות שונים בכלוב.