ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מצאתי היום נוצה אחת מהציצית של התוכי(קוקטייל).
מנהל: מפקחים
מצאתי היום נוצה אחת מהציצית של התוכי(קוקטייל).
היום לקחתי את צ'יף מהכלוב וראיתי פתאום נוצה מהראש שלו(מהציצית/כרבולת) על הראש שלו אבל לא מחוברת אלא מנותקת משם.
רציתי לדעת מה זה? זה קורה לפעמים או שזה מעיד על משהו מסויים? יגדלו לו שם עוד נוצות או מה שיש עכשיו זה לתמיד?
רציתי לדעת מה זה? זה קורה לפעמים או שזה מעיד על משהו מסויים? יגדלו לו שם עוד נוצות או מה שיש עכשיו זה לתמיד?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: מצאתי היום נוצה אחת מהציצית של התוכי(קוקטייל).
כמו שלך נושרת לפעמים שערה, אז ככה גם לתוכים - וככה זה גם גודל.

עכשיו ליטפתי אותו שוב באזור הראש ונפלה עוד נוצה קטנטנה כזאת..
יש כזה מצב שיש לו נשירה??
יש כזה מצב שיש לו נשירה??
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
הוא מתקרב לגיל חצי שנה נכון? זה טבעי, זה הזמן שמתחילות לנשור נוצות ובמקביל צומחות חדשות..

אכן כן 
ב 3.2 הוא יהיה בן חמישה חודשים.
נבהלתי, גם בציצית נושרות נוצות ומתחלפות חדשות?
בערך כמה זמן ימשיכו לנשור לו הנוצות?(אני עוד עלול לחשוב שהוא חולה
)
ב 3.2 הוא יהיה בן חמישה חודשים.
נבהלתי, גם בציצית נושרות נוצות ומתחלפות חדשות?
בערך כמה זמן ימשיכו לנשור לו הנוצות?(אני עוד עלול לחשוב שהוא חולה
)קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
בכל הגוף נושרות נוצות וצומחות חדשות..
החילוף נמשך מספר חודשים, בדקתי פעם לקוקטייל שלי ואם אני זוכרת נכון כ 3 חודשים נשרו לו נוצות, בהתחלה בערך 2-3 נוצות ביום,
ואז במשך שבועיים הייתה נשירה מאסיבית יותר, 10 נוצות ביום נגיד, ואח"כ שוב 2-3 נוצות כל יום... וכל זה לאורך שלושה חודשים בערך
ונוצות תעופה וזנב התחלפו גם בהדרגה לאורך זמן...
כל עוד אין קרחות או נוצות מבולגנות/לעוסות, אז אין ממה לחשוש
ואם רואים קרחת קטנה - כל עוד רואים שצומחת נוצה/ות חדשות באזור, אין עם זה בעיה, זה טבעי
החילוף נמשך מספר חודשים, בדקתי פעם לקוקטייל שלי ואם אני זוכרת נכון כ 3 חודשים נשרו לו נוצות, בהתחלה בערך 2-3 נוצות ביום,
ואז במשך שבועיים הייתה נשירה מאסיבית יותר, 10 נוצות ביום נגיד, ואח"כ שוב 2-3 נוצות כל יום... וכל זה לאורך שלושה חודשים בערך
ונוצות תעופה וזנב התחלפו גם בהדרגה לאורך זמן...
כל עוד אין קרחות או נוצות מבולגנות/לעוסות, אז אין ממה לחשוש
ואם רואים קרחת קטנה - כל עוד רואים שצומחת נוצה/ות חדשות באזור, אין עם זה בעיה, זה טבעי
אוקיי תודה.
זאת אומרת שבערך עד גיל 7-8 חודשים זה ייערך
זאת אומרת שבערך עד גיל 7-8 חודשים זה ייערך

צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
לא צריך לדאוג הרבה עמיר,
כמו שאמרה שירלי תהיה עירני קצת בלי להיפחד...
עכשיו יגדלו לו נוצות חדשות וגדולות ויהיה לו מראה יותר מרשים ויפה לדעתי..
כמו שאמרה שירלי תהיה עירני קצת בלי להיפחד...
עכשיו יגדלו לו נוצות חדשות וגדולות ויהיה לו מראה יותר מרשים ויפה לדעתי..