אהלן
יש לי קוואקר שהגיע אלי לחלון לפני כ שלושה חודשים בערך.
הוא מאוד חברותי,שורק ונהנה לו בבית
אם אני מקרב אליו לדוגמא את העכבר השחור של המחשב הוא ממש פוחד ומנסה לעוף.גם טלפון ודברים שחורים מפחידים אותו.
למה זה?!
ופעם אחת לא ראיתי אותו נוגע באבן גיר..למה זה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי פוחד מהרבה דברים
מנהל: מפקחים
Re: התוכי פוחד מהרבה דברים
יש דברים שמפחידים תוכים.. אני נגיד שמתי לב שהתוכית שלי מפחדת כשאני שמה לק כהה בציפורניים, או שהיא מפחדת מהגיטרה שלי, 4 שנים היא אצלי והיא עדיין לא התרגלה.
זה דברים שאי אפשר להסביר למה הם מפחדים מהם אבל ניתן להרגיל עם סבלנות.
אני דוגלת בשיטת ה"מרחק". להתחיל להראות לתוכי את החפץ מרחוק, שיתרגל קודם לראות אותו מרחוק, וכל יום לקרב אותו עוד טיפה לכיוון החפץ. לי אישית זה הצליח ברוב הפעמים.
זה דברים שאי אפשר להסביר למה הם מפחדים מהם אבל ניתן להרגיל עם סבלנות.
אני דוגלת בשיטת ה"מרחק". להתחיל להראות לתוכי את החפץ מרחוק, שיתרגל קודם לראות אותו מרחוק, וכל יום לקרב אותו עוד טיפה לכיוון החפץ. לי אישית זה הצליח ברוב הפעמים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אוקי,
ומה לגבי האבן גיר?
ומה לגבי האבן גיר?
הוא ייגע כשהוא ירגיש צורך.
אתה לא רואה שהאבן מגורדת קצת? תסתכל טוב. אם לא תשאיר לו את זה בכלוב הוא כבר יידע מתי לגעת בה.
אל תסמוך על זה אבל, תגוון לו את הארוחות (ירקות ופירות, ביצה קשה פעמיים בשבוע, תערובת השריה אפשר).
אתה לא רואה שהאבן מגורדת קצת? תסתכל טוב. אם לא תשאיר לו את זה בכלוב הוא כבר יידע מתי לגעת בה.
אל תסמוך על זה אבל, תגוון לו את הארוחות (ירקות ופירות, ביצה קשה פעמיים בשבוע, תערובת השריה אפשר).

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- ליעד קרויטורו
- ביצה

- שם פרטי:: ליעד
גם התוכי שלי מפחד כימעט מכל חפץ אבל הוא יתרגל עם הזמן
בתוכים מטפלים באהבה או בכלל לא.