ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה | קוניור | שריקות דיבור ואילוף

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
a.y
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שאלה | קוניור | שריקות דיבור ואילוף

שליחה על ידי a.y »

*איך הקוניור , בדיבור או שריקות
רוב הקוניורים גרין צ'יק אם מלמדים אותם הם שורקים ומחקים קולות?
ומה עם דיבור - גם הרבה קוניורים גרין צ'יק יכולים?

*האם שהקוניור שוכב על הגב צריך לאלף אותו את זה, או שהוא לא מתנגד, פשוט אני ראיתי מלא תמונות של קוניורים שלא מתנגדים לה בגלל זה אני שואל, לעומת זה הקוקטייל שלי לא היה נותן לי , הייתי צריך לאלף אותו בשביל זה...

*עוד שאלה גם ביחס לקוקטייל , הקוניורים נותנים ללטף אותם בגב ולא רק בראש?
uf527
בקיעה
בקיעה

Re: שאלה | קוניור | שריקות דיבור ואילוף

שליחה על ידי uf527 »

יכולת הדיבור של קוניור בינונית.הוא לא יכול לומר יותר מדי מילים.הוא בהחלט יכול לחקות שריקות.

כל תוכי שעבר מחוברת שעבר חברות טוב(או כמו שקוראים לזה... החתמה) ירשה שיגעו בו בכל חלקי הגוף.
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: שאלה | קוניור | שריקות דיבור ואילוף

שליחה על ידי שירלי87 »

לגבי דיבור זה אפשרי, אבל יש תוכים שמדברים ברור יותר/עם יכולת חיקוי טובה יותר (משפחת האפריקאים בעיקר)

זה לא משנה אם יש הרבה גרין צ'יקים שמדברים או אם אין, כי הדיבור של התוכי תלוי בך, במגדל.
עובדה יש גם ג'אקוים שקטים שלא מוציאים הגה, והם נחשבים הדברנים הכי טובים.
מצד שני קקדו ותוכים אחרים שכביכול "אין להם יכולת דיבור טובה" אומרים מעל 15 מילים..
הכול תלוי בהשקעה של המגדל.

קוניורים הם "שטותניקיים" וייתכן שיתהפכו על הגב גם בלי "שילמדו אותם", אבל גם קוקטיילים וגם רוב התוכים הם שטותניקיים.
הכול תלוי בהחתמה, ברמה שהתוכי הורגל למגע מגיל צעיר, וביחס של המגדל אליו. יש הרבה סרטונים של קוקטיילים שעושים תרגילים
ומתכרבלים בבגדים של המגדל, מתהפכים על הגב, כמו תוכים אחרים...
יש סטיגמות על כל סוג תוכי אבל בסופו של דבר הכול תלוי בהחתמה ובמגדל.

גם קוקטייל, גם קוניור, גם ארה וגם כל תוכי מוחתם אחר יכול להתהפך על הגב (ביוזמתו או באילוף), הכול תלוי בגישה שלך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”