ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כנראה שלתוכי יש פצע באיזור הכנף.
מנהל: מפקחים
Re: כנראה שלתוכי יש פצע באיזור הכנף.
כן, זה בדיוק סימן מצוקה, אבל אתה אומר שהוא כן מסתדר,
אז אם תראה שהוא מתנהג ככה אבל ממשיך להראות סימני מצוקה במשך זמן ארוך מהרגיל ו/או לא מסתדר,
אז כדאי לאזור אומץ ולתפוס אותו ולנסות לסדר את הבעיה.
יש בעיה בנוצות. לא יודעת אם זו נוצה שבורה/שיצאה ממקומה, או נוצת דם,
אבל יש שם בעיה כלשהי ועדיף כמה שיותר לנסות למנוע ממנו תעופה
אז אם תראה שהוא מתנהג ככה אבל ממשיך להראות סימני מצוקה במשך זמן ארוך מהרגיל ו/או לא מסתדר,
אז כדאי לאזור אומץ ולתפוס אותו ולנסות לסדר את הבעיה.
יש בעיה בנוצות. לא יודעת אם זו נוצה שבורה/שיצאה ממקומה, או נוצת דם,
אבל יש שם בעיה כלשהי ועדיף כמה שיותר לנסות למנוע ממנו תעופה
אוקיי תודה רבה 
אגב שאמרתי "בוכה/צועק", התכוונתי לבכי/צעקות בידיוק כמו בסרטון שהעלתי בהתחלה.

אגב שאמרתי "בוכה/צועק", התכוונתי לבכי/צעקות בידיוק כמו בסרטון שהעלתי בהתחלה.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
עדכון קטן..
צ'יף כבר כמה ימים עם הכלוב על הרצפה, ומאז שהוא ככה אפילו פעם אחת לא ראיתי בעיה עם הכנף.
הוא די נהנה למטה כי הוא תמיד יורד לרצפה, מתגנב לחדר שלי ועולה עליי..
בקיצור הרגע החזרתי לו את הגלגלים לכלוב ואני מאוד מקווה שזה הסתדר כבר..
אם הוא עף ושוב זה קורה, להוריד אותו עוד פעם לרצפה
צ'יף כבר כמה ימים עם הכלוב על הרצפה, ומאז שהוא ככה אפילו פעם אחת לא ראיתי בעיה עם הכנף.
הוא די נהנה למטה כי הוא תמיד יורד לרצפה, מתגנב לחדר שלי ועולה עליי..
בקיצור הרגע החזרתי לו את הגלגלים לכלוב ואני מאוד מקווה שזה הסתדר כבר..
אם הוא עף ושוב זה קורה, להוריד אותו עוד פעם לרצפה

צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
אם טוב לו למה אתה ממהר להעלות את הכלוב? בכל מקרה אם תראה שהבעייה חוזרת לאחר שהוא מתעופף תוריד שוב את הכלוב לריצפה.
לא כ"כ רציתי להחזיר אותו למעלה אבל הוא כל פעם ירד לרצפה והיינו צריכים להיזהר שלא לדרוך עליו כי הוא הסתובב לנו בין הרגליים.
אם הייתי מחזיר אותו לכלוב - הוא היה יורד שוב לרצפה.
אם באמת היה לי זמן והייתי רוצה לשחק איתו הייתי מרים אותו, אפילו שנגיד הייתי איתו שעה שלמה - אני אחזיר אותו והוא שוב יירד לרצפה.
אם הייתי מחזיר אותו לכלוב - הוא היה יורד שוב לרצפה.
אם באמת היה לי זמן והייתי רוצה לשחק איתו הייתי מרים אותו, אפילו שנגיד הייתי איתו שעה שלמה - אני אחזיר אותו והוא שוב יירד לרצפה.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
ברוך ה' זה הסתדר, הוא כבר לא מעט פעמים עף מהכלוב ואפילו פעם אחת זה לא קרה לו 
תודה רבה על הכל שירלי ואלי, עזרתם לי המון

תודה רבה על הכל שירלי ואלי, עזרתם לי המון

צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
שמח לשמוע