בס"ד
מאת נתנאל ש.
סבידה
אז מאיפה בעצם באה הסבידה ?
סבידה = שלד של דיונון.
עצם הדיונון מכילה כמות סידן גבוה מאוד שעוזרת לחיזוק העצמות, נוצות, מקור ואף גורם לביצים להיות בעל קליפה חזקה יותר.
ניתן להסתובב על חוף הים בבוקר אחרי לילה סוער ולמצוא המון כאלה על החוף.
אופן ההכנה והחיטוי :
יום אחד השריה במים מתוקים.
אחר כך 2-3 ימים יבוש בשמש ישירה.
תלייה בכלוב :
כלים דרושים :
-אזיקונים
-סבידה
-מספריים או סכין יפני
ברוב המקרים התוכים או הפינקים לא יאהבו את הסבידה
משום שיש לה גם צד אחד מחוספס וקשה.
לכן עם מספריים או עם הסכין יפני מגרדים את הצד המחוספס של הסבידה
לאחר שקילפנו את הסבידה נותר רק לתלות בכלוב עם האזיקונים
בהצלחה רבה, נתנאל.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סבידה
מנהל: מפקחים
סבידה
האתר שלי : חתימה זו אינה חוקית!
Re: סבידה
בס"ד
את התמונות לא העלתי כי אני מעלה לאתרים אחרים שלא צריך להקטין תמונות.
את התמונות לא העלתי כי אני מעלה לאתרים אחרים שלא צריך להקטין תמונות.
הסבר יפה מאוד.
אני אישית לא בעד איסוף סבידות מחוף הים מאחר והסבידה הינה חומר שסופח לתוכו חומרים שונים מהמים. זיהומים לא חסרים במי הים. אם מדובר בשאריות נפט או זיהומים כתוצאה משפכים שמוזרמים לים. טבילה במים אינה מחטא או פותרת את הבעייה ולכן השיטה הטובה ביותר הינה לרכוש סבידות בחנות. מחירם של זוג סבידות בגודל בינוני בסביבות 15 ש"ח וההבדל שהסבידות הארוזות מגיעות ממפעלים (לרוב בסין) שמגדלים את הסבידות למאכל תחת בקרה.
אפשר להקטין תמונה בקלות לפי הההוראות בקישור הבא:
הקטנת תמונות ללא תוכנה. (סמל אישי או לפרסום בפורומים)
אני אישית לא בעד איסוף סבידות מחוף הים מאחר והסבידה הינה חומר שסופח לתוכו חומרים שונים מהמים. זיהומים לא חסרים במי הים. אם מדובר בשאריות נפט או זיהומים כתוצאה משפכים שמוזרמים לים. טבילה במים אינה מחטא או פותרת את הבעייה ולכן השיטה הטובה ביותר הינה לרכוש סבידות בחנות. מחירם של זוג סבידות בגודל בינוני בסביבות 15 ש"ח וההבדל שהסבידות הארוזות מגיעות ממפעלים (לרוב בסין) שמגדלים את הסבידות למאכל תחת בקרה.
אפשר להקטין תמונה בקלות לפי הההוראות בקישור הבא:
הקטנת תמונות ללא תוכנה. (סמל אישי או לפרסום בפורומים)
תודה, אני תמיד מקטין משם, אבל עכשיו היה הרבה תמונות והידיים עייפות כך שמי שרוצה מוזמן לעשות זאת לבד...