אפשר לדעת מה המין של הקוקוטיילים בתמונות?
ואם אפשר תמונות ברורות של הפנינה זכר ונקבה (לא ראיתי כזה הבדל בתמונות שיש במדריך זיהוי)?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זיהוי מין של קוקוטייל:
מנהל: מפקחים
Re: זיהוי מין של קוקוטייל:
בני כמה הם?
נראה כאילו שהסמנים של הפנינה ( הכוונה לזכר בתמונה הראשונה ) נעלמים ובאיזור הראש נוצרת מסכה צהובה של זכר .. אם הציפור בערך בגיל שציינת אז זה תואם ...
לגבי השני נראה כמו זכר .
לגבי השני נראה כמו זכר .
בן, כדאי שתעלה תמונה של הפייד שרואים את הזנב ו/או הכנפיים כשהן פרושות.
הפנינה בתמונה הראשונה והשנייה הם אותו תוכי? נראים לי קצת שונה...
אם הם תוכים שונים, הקוקטייל פנינה בתמונה הנפרדת נראית נקבה, והפנינה בתמונה עם הפייד נראה זכר צעיר
אם אני לא רואה טוב (ייתכן, ישנתי שעתיים אולי..
) ומדובר באותו תוכי, אז לדעתי זו נקבה...
הזכר יתחיל לאבד סימני פנינה כמו בתמונה:
מימין נקבה עם סימני פנינה לבנים ברורים, ומשמאל זכר צעיר שהגב שלו כמעט כולו אפור כבר, וסימני הפנינה התחילו לדהות בכנפיים גם

לגביי הפייד אי אפשר לדעת בלי לראות נוצות תעופה ראשיות ונוצות זנב.
נסה להיות ליד הכלוב כמה זמן ואולי תשרוק, זה ידרבן את הזכרים לשרוק וככה תזהה מי זכר.
הפנינה בתמונה הראשונה והשנייה הם אותו תוכי? נראים לי קצת שונה...
אם הם תוכים שונים, הקוקטייל פנינה בתמונה הנפרדת נראית נקבה, והפנינה בתמונה עם הפייד נראה זכר צעיר
אם אני לא רואה טוב (ייתכן, ישנתי שעתיים אולי..
הזכר יתחיל לאבד סימני פנינה כמו בתמונה:
מימין נקבה עם סימני פנינה לבנים ברורים, ומשמאל זכר צעיר שהגב שלו כמעט כולו אפור כבר, וסימני הפנינה התחילו לדהות בכנפיים גם

לגביי הפייד אי אפשר לדעת בלי לראות נוצות תעופה ראשיות ונוצות זנב.
נסה להיות ליד הכלוב כמה זמן ואולי תשרוק, זה ידרבן את הזכרים לשרוק וככה תזהה מי זכר.