ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך להכין דייסת פריטי בירד
מנהל: מפקחים
Re: איך להכין דייסת פריטי בירד
תודה רבה אלי אם אני יקח אותו ביום שלישי אני יוכל להאכיל אותי 3 פעמים ביום 13 cc כל ארוחה??
צ'יף הקוקטייל לוטינו שלי
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
גנבתי תשם מאיזה אחד בפורום פה;)
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
לא. גוזל מאכילים לפי הצורך והגוזל על פי התמונה זקוק בהחלט ליותר משלוש ארוחות ביום. כמות המזון שניתנת לגוזל הינה על פי משקל הגוזל (כ 10% ממשקלו) ועל פי תכולת הזפק.
כדי שהגוזל יתפתח טוב הוא זקוק בין היתר לשמירה על טמפרטורת הגוף ולכן בשלב זה תצטרך אומנת.
כדי שהגוזל יתפתח טוב הוא זקוק בין היתר לשמירה על טמפרטורת הגוף ולכן בשלב זה תצטרך אומנת.
אוקיי תודה
צ'יף הקוקטייל לוטינו שלי
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
תשובה הכי דחוף שאתם יכולים הוצאתי את הגוזל להחתמה היום בשעה 3 וחצי אחרי האכלה של ההורים בודאות והזפק מאז לא מתרוקן התרוקן ממש שמינית מזה מה לעשות עשיתי מסאז לזפק כדי לעורר את הששרירים וכלום מה לעשות לוותר על ארוחת הלילה או לא מה בבקשה עזרה הכי דחוף
צ'יף הקוקטייל לוטינו שלי
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
הגיע אליי בתאריך 2/7/12
לא עושים עיסוי לגוזל שהזפק שלו מלא במזון שההורים האכילו.
מחכים עד ריקון של הזפק. אם הזפק לא ריק מן הסתם מדלגים על ארוחת הערב ומאכילים רק בבוקר במידה והזפק ריק.
מחכים עד ריקון של הזפק. אם הזפק לא ריק מן הסתם מדלגים על ארוחת הערב ומאכילים רק בבוקר במידה והזפק ריק.
- matzas
- בקיעה

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: אמיר
ההורים מאכילים בתערובת זרעים או כופתיות או השרייה, תלוי מה שמת להם בכלוב...
כלומר במזון מוצק יותר מדייסה, ובמידה ומדוהר בתערובת - גם דוקרני, לכן ממש לא מומלץ לעסות את הזפק של גוזל שההורים האכילו אותו...
בנוסף מזון מוצק מתעקל לאט יותר, ולכן ריקון הזפק יהיה איטי יותר...
כלומר במזון מוצק יותר מדייסה, ובמידה ומדוהר בתערובת - גם דוקרני, לכן ממש לא מומלץ לעסות את הזפק של גוזל שההורים האכילו אותו...
בנוסף מזון מוצק מתעקל לאט יותר, ולכן ריקון הזפק יהיה איטי יותר...
בברכה
אמיר
אמיר