יש לי שאלה...אני גר בדירה יחסית קטנה הכוללת חדר וסלון.
מיקמתי את הכלוב בחדר על מנת שלא יספוג את ריחות הטיגונים והבישולים מהסלון(ששם גם המטבח) ולהפחית את כמות הרעש מהחברים שבאים לשבת..
מה שכן בחדר אין כמעט אור השמש לא פוגעת בחלונות וכמעט תמיד קצת חשוך כזה לעומת זאת בסלון יש מפרסת קטנה שיש בה תמיד אור וזורם אוויר מדהים,רציתי לשאול מה אפשר לעשות במצב כזה?
האם זה בסדר להוציא אותו למרפסת במהלך היום לכלוב אחר שיש לי שם ואז בערב להזיר אותו לחדר לכלוב שלו?
או שלהזיז את הכלוב הנוכחי שלו למרפסת אם בכלל?....
הצעות נוספות יתקבלו בשמחה!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
העברת כלוב
מנהל: מפקחים
Re: העברת כלוב
כדאי תמיד לציין באיזה תוכי מדובר.
שתי האפשרויות שציינת טובות. אפשר להעבירו לכלוב ואפשר לנייד או עם הכלוב בו הוא נמצא. חשוב להתחשב בתוכי, אם הכלוב החדש מפחיד אותו נייד את הכלוב בו הוא נמצא והרגל אותו לכלוב החדש בהדרגה.
חשוב לא פחות לדאוג שהתוכי לא ישהה תחת שמש מלאה וחלק מהכלוב יהיה מוצל על מנת שתתאפשר לו תנועה גם לצל ןגם לשמש.
שתי האפשרויות שציינת טובות. אפשר להעבירו לכלוב ואפשר לנייד או עם הכלוב בו הוא נמצא. חשוב להתחשב בתוכי, אם הכלוב החדש מפחיד אותו נייד את הכלוב בו הוא נמצא והרגל אותו לכלוב החדש בהדרגה.
חשוב לא פחות לדאוג שהתוכי לא ישהה תחת שמש מלאה וחלק מהכלוב יהיה מוצל על מנת שתתאפשר לו תנועה גם לצל ןגם לשמש.
Re: העברת כלוב
צודקת.
מדובר בקוניור מצח אפרסק בן חודשיים
אגב יש למישו מושג מה העלות בערך של תוכי כזה (יש לציין מוחתם טוב)
מדובר בקוניור מצח אפרסק בן חודשיים
אגב יש למישו מושג מה העלות בערך של תוכי כזה (יש לציין מוחתם טוב)