ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוספת בת זוג לקוקטייל האכלת-יד
מנהל: מפקחים
Re: הוספת בת זוג לקוקטייל האכלת-יד
הוא לא יחכה יום שלם לאוכל, אולי בהתחלה הוא ינסה למשוך ולא יאכל או יאכל מעט אבל הוא יאכל.ברגע שהתוכי יתחיל לאכול הוא פשוט יתרגל וימשיך.
תודה 

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
כמה עדכונים ועוד מספר שאלות נוספות 
- חדשות טובות -
הוא אוכל חופשי כופתיות. לפעמים אפילו שיש לו גם זרעים וגם כופתיות הוא אוכל כופתיות, למרות שעדיין יש עוד מה להרגיל אותו.
הכלוב שקניתי לתוכון(שרציתי להביא) סוף סוף נמכר(!)
החדשות הרעות הן שעדיין לא מצאתי נקבה האכלת-יד(אפשר להגיד שבשבוע וחצי האחרונים הפסקתי קצת בחיפושים), עכשיו בעזרת ה' אני אמשיך לחפש ומקווה למצוא.
השאלות הן:
1. כאשר היה פה תוכי לארבעה ימים, התוכי ניסה לתקוף וצ'יף מתוך הגנה רצה להחזיר לו.
לא יכול להיות מצב שהנקבה תנסה לנשוך והם יריבו? או אפילו שצ'יף יהיה תוקפני כלפייה? בקיצור יכול להיות ניסיונות תקיפה ביניהם?
2. איך הולך ההרגלה של הנקבה לכופתיות? אם כמו שאמרתם לי בעבר אני אשים לצ'יף כופתיות והיא כבר "תחקה" אותו, אין בעיה. אבל יכול להיות מצב שהיא לא תרצה לאכול(ויש סיכוי גדול), אז אני אצטרך לתת לה תערובת זרעים עשירה(עד שהיא תתרגל) אבל בינתיים גם צ'יף יאכל מהתערובת שלה.. אז מה לעשות
תודה רבה לכולם, אתם עוזרים המון לכל חברי הפורום
באמת שאם לא הייתם אני לא יודע מה הייתי עושה היום(אני חושב שלא הייתי יודע איך להתנהג עם צ'יף והוא היה סובל), אני בטוח שעוד משתמשים מהפורום חושבים כמוני.

- חדשות טובות -
הוא אוכל חופשי כופתיות. לפעמים אפילו שיש לו גם זרעים וגם כופתיות הוא אוכל כופתיות, למרות שעדיין יש עוד מה להרגיל אותו.
הכלוב שקניתי לתוכון(שרציתי להביא) סוף סוף נמכר(!)
החדשות הרעות הן שעדיין לא מצאתי נקבה האכלת-יד(אפשר להגיד שבשבוע וחצי האחרונים הפסקתי קצת בחיפושים), עכשיו בעזרת ה' אני אמשיך לחפש ומקווה למצוא.
השאלות הן:
1. כאשר היה פה תוכי לארבעה ימים, התוכי ניסה לתקוף וצ'יף מתוך הגנה רצה להחזיר לו.
לא יכול להיות מצב שהנקבה תנסה לנשוך והם יריבו? או אפילו שצ'יף יהיה תוקפני כלפייה? בקיצור יכול להיות ניסיונות תקיפה ביניהם?
2. איך הולך ההרגלה של הנקבה לכופתיות? אם כמו שאמרתם לי בעבר אני אשים לצ'יף כופתיות והיא כבר "תחקה" אותו, אין בעיה. אבל יכול להיות מצב שהיא לא תרצה לאכול(ויש סיכוי גדול), אז אני אצטרך לתת לה תערובת זרעים עשירה(עד שהיא תתרגל) אבל בינתיים גם צ'יף יאכל מהתערובת שלה.. אז מה לעשות

תודה רבה לכולם, אתם עוזרים המון לכל חברי הפורום
באמת שאם לא הייתם אני לא יודע מה הייתי עושה היום(אני חושב שלא הייתי יודע איך להתנהג עם צ'יף והוא היה סובל), אני בטוח שעוד משתמשים מהפורום חושבים כמוני.קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
1. כשתביא נקבה תרגיל אותם בהדרגה, לא צריכה להיות בעייה אם ההרגלה תיעשה בצורה הדרגתית .
2.בהתחלה תשים אותם בכלובים נפרדים ושלכל תוכי יהיה את המזון שלו. בתקופה זו של הסתגלות אחד לשני תתחיל להכיר לה את המזון החדש.
שמח לשמוע שאתה נעזר בנו בהצלחה.
2.בהתחלה תשים אותם בכלובים נפרדים ושלכל תוכי יהיה את המזון שלו. בתקופה זו של הסתגלות אחד לשני תתחיל להכיר לה את המזון החדש.
שמח לשמוע שאתה נעזר בנו בהצלחה.
1. אז למה לדוגמא התוכי שהיה פה ארבעה ימים ניסה לנשוך? זאת אומרת מה הייתה הסיבה לכך?
2. אני מתכנן לעשות כך:
לרכוש כלוב לזוג תוכים עם מחיצה, ולאחר מכן לרכוש נקבת קוקטייל.
הנקבה תהיה בכלוב עם המחיצה אבל רק בצד אחד שלו(שלא תשתלט על כל הכלוב שאני אעביר אותו, זה נכון או שזה לא קשור?).
בהתחלה אני אשחק איתה קצת בחדר, לא מול צ'יף, עד שתתרגל אליי ויהיה לה את האמון בי. לאחר מכן אני אעביר את הכלוב שלה קרוב יותר לצ'יף(שיוכלו לתקשר במראית העין) ולאט לאט אני אקריב ביניהם.
כמה זמן בערך לוקח תקופת ההסתגלות אחד לשני?
2. אני מתכנן לעשות כך:
לרכוש כלוב לזוג תוכים עם מחיצה, ולאחר מכן לרכוש נקבת קוקטייל.
הנקבה תהיה בכלוב עם המחיצה אבל רק בצד אחד שלו(שלא תשתלט על כל הכלוב שאני אעביר אותו, זה נכון או שזה לא קשור?).
בהתחלה אני אשחק איתה קצת בחדר, לא מול צ'יף, עד שתתרגל אליי ויהיה לה את האמון בי. לאחר מכן אני אעביר את הכלוב שלה קרוב יותר לצ'יף(שיוכלו לתקשר במראית העין) ולאט לאט אני אקריב ביניהם.
כמה זמן בערך לוקח תקופת ההסתגלות אחד לשני?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
1.לכל תוכי אופי שונה. התוכי שהבאת עבר שינוי מקום וחד מפוחד. יתכן גם שאינו רגיל לתוכים אחרים והתוכי שלך נראה לו מאיים והוא ניסה להגן על עצמו.
2.כמו שכתבת זה בסדר גמור, לא חובה להגביל אותה לחלק מהכלוב מאחר ולאחר ההרגלה והחיבור הם ישהו באותו כלוב.
כמו שכתבתי לכל תוכי אופי שונה, לעיתים החיבור הוא מידי ולעיתים יכול לארוך שבוע ויותר.
2.כמו שכתבת זה בסדר גמור, לא חובה להגביל אותה לחלק מהכלוב מאחר ולאחר ההרגלה והחיבור הם ישהו באותו כלוב.
כמו שכתבתי לכל תוכי אופי שונה, לעיתים החיבור הוא מידי ולעיתים יכול לארוך שבוע ויותר.
גם לדעתי לא כדאי לשים את המחיצה.. היא לבד שם, חבל שתהיה במקום קטן יותר
בהצלחה
בהצלחה

תודה אלי ושירלי 
יש לי שאלה בקשר לנסורת שתהיה בתא הטלה. יש נסורת מיוחדת לתוכים או שנסורת של אוגרים רגילה זה גם בסדר?
תראו את הנסורת בתמונות הבאות(כל התמונות של אותה נסורת):
הנסורת של חברת Vitapol כמו שרואים בתמונות.

יש לי שאלה בקשר לנסורת שתהיה בתא הטלה. יש נסורת מיוחדת לתוכים או שנסורת של אוגרים רגילה זה גם בסדר?
תראו את הנסורת בתמונות הבאות(כל התמונות של אותה נסורת):
הנסורת של חברת Vitapol כמו שרואים בתמונות.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
הנסורת בסדר גמור.אין בעייה.