ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שריקות של תוכי קוקטייל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

שריקות של תוכי קוקטייל

שליחה על ידי Amir96 »

שלום לכולם.

לפני כמה זמן פתחתי פה את הנושא תמיד שאמא שלי שוטפת את הבית התוכי שורק(עכשיו כשאני מסתכל בתאריך, זה בידיוק לפני חודשיים תמונה).
השריקות האלה עדיין ממשיכות הן לא פסקו, תמיד שאמא שלי רק מוציאה את המגב הוא כבר מתחיל עם זה.. רציתי לצלם לכם בדיוק איזה שריקות אלו(למרות שכבר הראיתי לכם סרטון דומה, אבל לא בזמן אמת).
לפני כמה דקות זה שוב קרה אז צילמתי, וכמו פעם שעברה, שהיא מושיטה לו אצבע הוא הולך אחורה, היא מוציאה את האצבע, והוא חוזר.. ככה בלי הפסקה..(את זה לא צילמתי)
הנה הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=YuGUSJqm ... tube_gdata

קודם כל, אלו שריקות חיזור? עכשיו שמתי לב שטיפה הטעתי אתכם בנושא הקודם כי אלו לא אותם שריקות בידיוק. הבנתי ממכם שהקודמות אלו שריקות חיזור..
לפי דעתכם למה הוא עושה את זה? פעם שעברה כתבתם לי כמה סיבות אבל לא הצלחתי לקשר.. אני חושב שיכול להיות שהוא מסמן לה טריטוריה, יש מצב תמונה
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: שריקות של תוכי קוקטייל

שליחה על ידי שירלי87 »

אלה לא שריקות חיזור. סוג של שריקות קריאה

יכול להיות, כמו שאמרת, שהוא מנסה להרחיק פולש/איום
אולי הוא רואה את המגב כמשהו מאיים
או כצעצוע אולי.. לא נשמע לי כמו חיזור תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שריקות של תוכי קוקטייל

שליחה על ידי eli_lea »

בהחלט צודקת, נראה כאילו הוא מתרגש מהמגב ומגיב לפעולה שאמא שלך עושה עימו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”